Ισόγεια
κατοικία

119 τ.μ.

Υπνοδωμάτια
4

Μπάνια
3

Κουζίνα
1

Σαλόνι
1

Γραφείο
1

Αποθηκευτικός χώρος
1

Ισόγεια κατοικία Ι-119d συνολικής επιφάνειας 119,17 τ.μ.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ έχει ως στόχο να σχεδιάσει το ιδανικό σπίτι των ονείρων σας αξιοποιώντας όλες τις μορφές ενέργειας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες σας. Σταθερά στην κορυφή της ενεργειακής δόμησης στην Ελλάδα, με μηδενικούς δυσαρεστημένους πελάτες σε όλη την πορεία της καριέρας μας, δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα της κατασκευής και την υπόσχεση πως θα έχετε το ιδανικό σας σπίτι εφόρου ζωής.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Ενεργειακή – Βιοκλιματική Δόμηση

Χρόνια τώρα η εταιρεία μας ως πρωτοπόρος στον χώρο της ενεργειακής και βιοκλιματικής δόμησης, θέτοντας συνεχώς υψηλούς στόχους, κατασκευάζει σπίτια οικολογικά, ανθεκτικά, οικονομικά, σύγχρονης δόμησης, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Πρωταρχικός στόχος μας στον σχεδιασμό μιας κατοικίας είναι η χρήση οικολογικών υλικών, υγιεινών για τον άνθρωπο υλικών χωρίς χημικά πρόσμικτα, με τη χρήση παράλληλα της μικρότερης δυνατής ποσότητας ενέργειας.

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός της κατοικίας σας, στοχεύει άμεσα στην προσαρμογή με το φυσικό περιβάλλον και το τοπικό κλίμα, επιδιώκοντας τον περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας, χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις, ενεργειακή ανεξαρτησία, χαμηλό κόστος χρήσης και κόστος συντήρησης, χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες άνετης διαβίωσης των χρηστών.

Η τοιχοποιία Ανδρουλάκης συντίθεται από τα καλύτερα οικοδομικά υλικά και με τις πιο ενδεδειγμένες κατασκευαστικές προδιαγραφές. Με βασικά κριτήρια το κόστος αλλά και την ενεργειακή ανεξαρτησία απολαμβάνετε ένα σπίτι σύγχρονης, πράσινης δόμησης με σχεδόν μηδαμινές ανάγκες συντήρησης και κόστους χρήσης. Επιτυγχάνουμε μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 80% σε σχέση με μια συμβατική τοιχοποιία, φτάνοντας συντελεστή θερμοπερατότητας ως U = 0,09 W/(m2*K) καθιστώντας ένα σπίτι των ονείρων σας ενεργειακής κλάσης Α+.

Σταθερά 35 χρόνια εξελίσσουμε και βελτιώνουμε τα δομικά μας συστήματα. Από το 1984 επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογική έρευνα και αναδιάρθρωση των υποδομών μας.

Αναζητούμε τα καλύτερα οικοδομικά υλικά ανά τον κόσμο και επιλέγουμε κάτω από αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας έτσι ώστε η κατοικία Ανδρουλάκης να αποτελεί για εσάς ένα έργο και μια επένδυση ζωής.ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

Η εταιρεία Ανδρουλάκης προκατασκευασμένα σπίτια, σταθερά στην κορυφή της προκατασκευασμένης δόμησης, επί 37 συναπτά έτη, στην Ελλάδα & πανευρωπαϊκά, εφαρμόζει τεχνολογίες που επιβάλλει η πράσινη δόμηση. 
Κύριο δομικό υλικό για τις κατασκευές μας είναι η Σουηδική & Σκανδιναβική ξυλεία:
Α) Ξηραντηρίου, με εναπομείναντα υγρασία 12-15%
Β) VACUUM: Εισαγωγή της ξυλείας με φυσική απεντόμωση χωρίς χημικό εμποτισμό. Το ξύλο είναι ένα φυσικό υλικό, λειτουργεί ως τέλειος φυσικός ρυθμιστής της θερμοκρασίας και της υγρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού, προσδίδει φυσικές θερμομονωτικές ιδιότητες που είναι ανώτερες από οποιοδήποτε άλλο οικοδομικό υλικό.

Υψηλή αντισεισμικότητα                                                                                  

Οι κατοικίες με ξύλινο φορέα – σκελετό παρουσιάζουν υψηλή αντισεισμικότητα η οποία οφείλεται στο πλεονέκτημα του ξύλου ως υλικό, στη μεγάλη μηχανική αντοχή του – πυκνότητα, σε σχέση με το βάρος του, στην ελαστικότητα του, που επιτρέπει την απορρόφηση της σεισμικής φόρτισης στις συνδέσεις των στοιχείων του σκελετού.
Επιπλέον το ξύλο δε κρατάει σεισμική μνήμη, αντέχει σε συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις με διάφορες επιταχύνσεις 
(g: 0,5 έως 0,9) και διάφορες κατευθύνσεις καθιστώντας τη κατοικία πλήρως αντισεισμική.
Η Ανδρουλάκης προκατασκευασμενα σπιτια, προχώρησε στην απόκτηση ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος προσομοίωσης, το οποίο ελέγχει την αντισεισμικότητα του κάθε κτιρίου μεμονωμένα. Η μελέτη αυτή, εξατομικευμένη στις κατασκευαστικές προδιαγραφές της εκάστοτε κατοικίας, η οποία δίνεται & στον ιδιοκτήτη σε ηλεκτρονική μορφή.

Ελευθερία Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού

Προκατ σπιτια, με πλήρη ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, δίνουμε λύσεις που προσαρμόζονται με γνώμονα  την εξυπηρέτηση των αναγκών σας & σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Προκάτ σπίτια , υψηλής αισθητικής & ποιότητας, πλήρως αντισεισμικά, με το δυνατότερο χαμηλό κόστος, λόγω της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής.        

Βιοκλιματική δόμηση

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία & εμπειρία στην κατασκευή βιοκλιματικών κατοικιών. Κάθε βιοκλιματικό σπίτι κατασκευάζεται κατόπιν εμπεριστατωμένης μελέτης, μεμονωμένα για κάθε περίπτωση, στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής μελέτης.

Έμπειροι στη βιοκλιματική δόμηση, αρχιτέκτονες – πολιτικοί μηχανικοί – σχεδιαστές, που είναι ενταγμένοι στο επιτελείο μας, δίνουν λύσεις μοναδικές για κάθε οικόπεδο &  βάση τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη. Βασικές αρχές για τη κατασκευή ενός βιοκλιματικού σπιτιού είναι η διατήρηση του σωστού προσανατολισμού, ώστε να αξιοποιούνται κατάλληλα όλες οι πλευρές του, οι διαστάσεις των ανοιγμάτων για φυσικό φωτισμό & αερισμό, τα συστήματα σκίασης κλπ.

Τα βιοκλιματικά σπίτια που κατασκευάζουμε πληρούν τα υψηλά πρότυπα κατασκευής, τα υλικά από τα οποία τα κατασκευάζουμε είναι εξ’ ολοκλήρου φυσικά &
ανανεώσιμα & φέρουν το όνομα κορυφαίων κατασκευαστών.

Ενεργειακή Δόμηση

Ενεργειακά προκατασκευασμένα σπίτια,  με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες που υπερκαλύπτουν τον ΚΕΝΑΚ.

Η Ανδρουλάκης προκατασκευασμένα σπίτια, κατασκευάζει Ενεργειακά αυτόνομα σπίτια, εξασφαλίζει κορυφαίους δείκτες θερμομόνωσης, ηχομόνωσης & υγρομόνωσης, χρησιμοποιεί υψηλών προδιαγραφών θερμομονώσεις, καθιστώντας τα σπίτια της πλήρως ενεργειακά, με Συντελεστή θερμοπερατότητας της
τοιχοποιίας έως 0,09 W/mK, επιτυγχάνει μείωση στη κατανάλωση ενέργειας έως και 80%, κατατάσσοντας τα ενεργειακά έως και κλάση Α+

Η εταιρεία Ανδρουλάκης έχει ενσωματώσει στην εργασιακή της ομάδα τους καλύτερους συνεργάτες & αντιπροσώπους στην Ελλάδα & το εξωτερικό.

Επισκεπτόμενοι τους εκθεσιακούς μας χώρους έχετε τη δυνατότητα να δείτε την υπεροχή των κατασκευών μας!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας.