Διώροφη
κατοικία Με
Σοφίτα

120 τ.μ.

Υπνοδωμάτια
2

Μπάνια
2

Κουζίνα
1

Σαλόνι
1

Διώροφη κατοικία Δ.Σ-120 συνολικής επιφάνειας 120,00 τ.μ.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ έχει ως στόχο να σχεδιάσει το ιδανικό σπίτι των ονείρων σας αξιοποιώντας όλες τις μορφές ενέργειας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες σας. Σταθερά στην κορυφή της ενεργειακής δόμησης στην Ελλάδα, με μηδενικούς δυσαρεστημένους πελάτες σε όλη την πορεία της καριέρας μας, δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα της κατασκευής και την υπόσχεση πως θα έχετε το ιδανικό σας σπίτι εφόρου ζωής.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Ενεργειακή – Βιοκλιματική Δόμηση

Χρόνια τώρα η εταιρεία μας ως πρωτοπόρος στον χώρο της ενεργειακής και βιοκλιματικής δόμησης, θέτοντας συνεχώς υψηλούς στόχους, κατασκευάζει σπίτια οικολογικά, ανθεκτικά, οικονομικά, σύγχρονης δόμησης, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Πρωταρχικός στόχος μας στον σχεδιασμό μιας κατοικίας είναι η χρήση οικολογικών υλικών, υγιεινών για τον άνθρωπο υλικών χωρίς χημικά πρόσμικτα, με τη χρήση παράλληλα της μικρότερης δυνατής ποσότητας ενέργειας.

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός της κατοικίας σας, στοχεύει άμεσα στην προσαρμογή με το φυσικό περιβάλλον και το τοπικό κλίμα, επιδιώκοντας τον περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας, χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις, ενεργειακή ανεξαρτησία, χαμηλό κόστος χρήσης και κόστος συντήρησης, χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες άνετης διαβίωσης των χρηστών.

Η τοιχοποιία Ανδρουλάκης συντίθεται από τα καλύτερα οικοδομικά υλικά και με τις πιο ενδεδειγμένες κατασκευαστικές προδιαγραφές. Με βασικά κριτήρια το κόστος αλλά και την ενεργειακή ανεξαρτησία απολαμβάνετε ένα σπίτι σύγχρονης, πράσινης δόμησης με σχεδόν μηδαμινές ανάγκες συντήρησης και κόστους χρήσης. Επιτυγχάνουμε μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 80% σε σχέση με μια συμβατική τοιχοποιία, φτάνοντας συντελεστή θερμοπερατότητας ως U = 0,09 W/(m2*K) καθιστώντας ένα σπίτι των ονείρων σας ενεργειακής κλάσης Α+.

Σταθερά 35 χρόνια εξελίσσουμε και βελτιώνουμε τα δομικά μας συστήματα. Από το 1984 επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογική έρευνα και αναδιάρθρωση των υποδομών μας.

Αναζητούμε τα καλύτερα οικοδομικά υλικά ανά τον κόσμο και επιλέγουμε κάτω από αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας έτσι ώστε η κατοικία Ανδρουλάκης να αποτελεί για εσάς ένα έργο και μια επένδυση ζωής.

Επικοινωνήστε μαζί μας.