ΓΙΑΤΙ ICF;

Η Ανδρουλάκης Κατασκευαστική επίλεξε να εισήχθη στην συμβατική δόμηση με τους δικούς της όρους.

Δημιούργησε ένα καινοτόμο θερμομονωτικό καλούπι οπλισμένου σκυροδέματος το οποίο αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει την κατασκευή δομικού έργου με μπετόν.

Ο φέρων οργανισμός και η τοιχοποιία αποτελούν μια ενιαία, συμπαγή, διπλά μονωμένη, μονολιθική και αντισεισμική συμβατική κατασκευή.

Και αυτό γιατί:

Σκυροδετώντας το καλούπι με μπετόν το κτήριο είναι ένα ενιαίο στοιχείο, ένα μονομπλόκ δηλαδή αμιγώς σκυροδεμένου κτιρίου. Χωρίς διατμήσεις και διάκενα (πχ κατασκευή με τούβλα) τα οποία μπορούν να προσβάλλουν μια κατασκευή σε καταστάσεις σεισμικών δονήσεων.

Η συνήθης δόμηση με ένα σύνηθες καλούπωμα αν και καθιστά το κτήριο μονολιθικό έχει κάποια μειονεκτήματα.

1) Τα υλικά του καλουπώματος (πχ ξύλο, μέταλλο) απομακρύνονται κατά τη διάρκεια του ξεκαλουπώματος αφήνοντας το μπετόν γυμνό. Αναγκαστικά θα πρέπει να μονωθεί εκ νέου με νέα υλικά .

2) Η διαδικασία του ξεκαλουπώματος είναι χρονοβόρα.

Το ICF όμως χρησιμοποιεί το ίδιο το καλούπι ως μονωτικό υλικό το όποιο και είναι παραμένοντα δομικό υλικό. Επομένως , δεν απαιτείτε χρόνος ξεκαλουπώματος μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τον χρόνο κατασκευής.

Ως εκ τούτου έχουμε:

Διπλή μόνωση στο κτήριο σε όλη του την επιφάνεια.

Μεγαλύτερη πυκνότητα (EPS 250, 35 kgr/ m3), προσδίδει δηλαδή μεγαλύτερες μηχανικές αντοχές κατά τη χύτευση του σκυροδέματος.

Μεγαλύτερο πάχος (6.20cm), προσδίδει τον καλύτερο συντελεστή θερμομόνωσης στο είδος του.

Μεγαλύτερο μήκος (1,20m), αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα κατασκευής και την καλύτερη ευθυγράμμιση των τοιχίων.

Ισχυρή ενιαία εφαρμογή των καλουπιών λόγω πλέξης αρσενικού θηλυκού.

Ενιαίο συμπαγές και μονολιθικό αποτέλεσμα

Με το σύστημα δόμησης του Smart Form επιτρέπεται η όπλιση των τοιχίων με υποστυλώματα και δοκούς, δίνοντας ένα ενιαίο συμπαγές και μονολιθικό αποτέλεσμα, καθιστώντας το κτίριο ανεκτικό σε πολύ υψηλές σεισμικές φορτίσεις.

Εξοικονόμηση Ενέργειας 

Το σύστημα ICF Smart Form, σπίτια από μπετόν, ανατρέπει τα δεδομένα της δόμησης στην Ελλάδα αφού τα κτίρια που δημιουργεί είναι διπλά μονωμένα σε όλη τους την επιφάνεια παρουσιάζοντας εξαιρετικές επιδόσεις στη θερμομόνωση εξοικονομώντας έως και 70% ενέργεια σε ψύξη και θέρμανση σε σχέση με το συμβατικό τρόπο κατασκευής.

Το σύστημα δόμησης Smart Form είναι σύμφωνο με το Ν.366/08 (ΦΕΚ89Α/19-5-08) και τον κανονισμό περί ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων ΚΕΝΑΚ.

Βάση επιστημονικών μετρήσεων μια συμβατική κατασκευή έχει  Συντελεστή Θερμικής  Αγωγιμότητας λ=1.70 w/(m:k), ενώ στη κατασκευή με Smart Form είναι μόλις λ=0.33 w/(m:k).

Αντισεισμική Προστασία 

Η χρήση διπλής φόρμας ICF Smart Form σε συνδυασμό με την επιτόπια δημιουργία φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα δημιουργεί ένα κτίσμα του οποίου ο φέρων οργανισμός και η τοιχοποιία αποδίδουν ένα ενιαίο, συμπαγές, μονολιθικό αποτέλεσμα (μονομπλόκ) καθιστώντας το πλήρως αντισεισμικό.

Σε αντίθεση με μια συμβατική κατασκευή η οποία αποτελείται απλά από φέροντα οργανισμό (κολώνες – πλάκα) και τοιχοποιία με τούβλα που δε συμβάλλουν στην αντισεισμική προστασία της κατασκευής.

Ανώτερη Αντοχή Πυρός

Το σύστημα ICF Smart Form έχει εξαιρετική αντίδραση στη φωτιά έως και 5,5 ώρες, τα καλούπια είναι κατασκευασμένα από φύλλα διογκωμένης πολυστερίνης, η οποία είναι βραδυφλεγής και αυτοσβενύμενη, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ελέγχου κατά DIN 4102.

Υψηλοί Δείκτες Ηχομόνωσης – Υγρομόνωσης

Το σύστημα ICF Smart Form είναι άριστο ηχομονωτικό, εμποδίζοντας τη μεταφορά του ήχου και δεν προσβάλλεται από μούχλα και υγρασία σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13163.

Η μακροπρόθεσμη απορρόφηση ύδατος του τούβλου είναι WL(T)=7.24%κατ’ όγκον, ενώ του συστήματος Smart Form είναι μόλις WL(T)=0.5-1.5% κατ’ όγκον.

Χαμηλότερο Κόστος Κατασκευής (σε σύγκριση με τη συμβατική)

Τα υλικά, αν και ακριβότερα και ποιοτικά ανώτερα από μια συμβατική κατασκευή, η απευθείας ανάθεση του έργου και η αποφυγή διαμεσολάβησης εργολάβων, σε συνδυασμό με τη μόνιμη απασχόληση του εργατοτεχνικού προσωπικού μας και των σύγχρονων εγκαταστάσεων και μηχανημάτων μας, καθιστούν το κόστος έως και 30% χαμηλότερο από τις συμβατικές κατασκευές.

Ταχύτητα Ανέγερσης Κατασκευής

Η ευκολία τοποθέτησης του συστήματος Smart Form, το μεγάλο μήκος του καλουπιού (1,20μ) και λόγω ότι οι φόρμες ICF δεν ξεκαλουπώνονται (κατάργηση του ξυλοτύπου) και παραμένουν ως μόνωση πάνω στη τοιχοποιία, καθιστούν το χρόνο αποπεράτωσης εκπληκτικό.

Χρειαζόμαστε 2 έως 2½ μήνες για την αποπεράτωση μιας κατοικίας 150m2.

Ελευθερία Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού

Το σύστημα δόμησης Smart Form μπορεί να διαμορφωθεί πολύ εύκολα, καθιστώντας υλοποιήσιμη κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Το συνολικό αποτέλεσμα που προσφέρει η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, σπίτια από μπετόν, είναι μια κατασκευή πλήρως αντισεισμική, ενεργειακή, ανθεκτική στο χρόνο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κατασκευάζουμε.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Η τεχνολογία ICF είναι τεχνολογία προερχόμενη από την κατασκευαστικη αγορά του εξωτερικού.

Το καλούπι που κατασκευαζουμε με πυκνότητα τάδε είναι μοναδικό στην ελληνική αγορά και είμαστε η μοναδική εταιρεία που δικαιούται να κατασκευάζει με τεχνολογία ICF.

Λόγω των πλεονεκτηματων που έχει η ICF δόμηση εταιρείες του χώρου έχουν αντιγράψει την τεχνολογία ICF χωρίς όμως να μπορούν να αντιγράψουν την πυκνότητα, την αντοχή και τα τεχνικά στοιχεία του αυθεντικού καλουπιού ICF.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνιας το οποίο έχουμε ως εταιρεία εξασφαλίζει την αποκλειστική χρήση του αυθεντικού καλουπιού ICF στην ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ICF FORM

 • ​Αποτελείται από διογκωμένη πολυστερίνη EPS 250 Πάχους 6,20εκ
 • Άκαμπτο
 • Οικολογικό
 • Άριστες θερμομoνωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες
 • Δεν προσβάλλεται από την υγρασία
 • Δεν αποσυντίθεται
 • Εφόρου ζωής
 • Δεν μεταδίδει τη φλόγα (Αυτοσβενύμενο)
 • Παράγεται με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN 13163

ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ PVC ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

 • PVC : Θερμοπλαστικό πολυμερές με μεγάλη ποικιλία μηχανικών ιδιοτήτων
 • Αναφλέγεται πολύ δύσκολα
 • Πιο σκληρό και ανθεκτικό από ατσάλι
 • Αντέχει σε πολύ χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ

 • Κάθετος και Οριζόντιος οπλισμός Χάλυβα S500 ελληνικής παραγωγής
 • Μπετόν C25/30
 • Ακρυλική Οικολογική Κόλλα
 • Γυψοσανίδα από φυσικό γύψο Knauf
 • Μεταλλικός σκελετός Knauf (σύστημα W111) 5x7cm,
 • Αντιαλκαλικό πλέγμα
 • Βασικό υπόστρωμα
 • Ακρυλικός Σοβάς

Όλα τα επιμέρους στοιχεία της Δόμησης ICF είναι οικολογικά χωρίς χημικά πρόσμικτα. Επιλεγμένα έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν στο ελάχιστο την υγεία σας και να έχουν το μικρότερο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη μας.

Η Εταιρεία Ανδρουλάκης δε συνεργάζεται με εξωτερικά τεχνικά γραφεία, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους, σοβατζήδες, επιπλοποιούς, υδραυλικούς κ.τ.λ.
Ως μια από τις πιο παλιές εταιρείες στο χώρο, είμαστε καθετοποιημένοι. Έχουμε δηλαδή ενσωματώσει όλο το απαιτούμενο εκτελεστικό, εργατικό κι επιστημονικό προσωπικό στο εσωτερικό της εταιρείας συμπυκνώνοντας, συνοψίζοντας και κλειδώνοντας το κόστος σε μια τιμή, η οποία είναι μία και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες σχεδίασης, υλοποίησης κι ανέγερσης κατοικίας.

Οι εκθεσιακοί μας χώροι περιλαμβάνουν δείγματα της δουλειάς μας. 

Τα εκθεσιακά κτίρια σάς δίνουν την δυνατότητα να δείτε από κοντά την τεχνική και τα υλικά δόμησης καθώς τις αμέτρητες επιλογές σχεδίασης, διακόσμησης και χωροθέτησης.  

Η λειτουργικότητα όμως,  η ενεργειακή απόδοση και η εργονομία μιας κατοικία θα πρέπει ιδανικά να κρίνεται όταν αυτή βρίσκεται σε χρήση. 

Για αυτό το λόγο η Ανδρουλάκης Κατασκευαστική σε συνεργασία με τους πελάτες της ανοίγει σπίτια πελατών μας σε χρήση σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε την κατασκευαστική ποιότητα κατοικίας  ύστερα από μακροχρόνια χρήση αλλά και να μιλήσετε με τους ίδιους  τους πελάτες για τη δική τους εμπειρία αλλά και για τα χαμηλά κόστη θέρμανσης, ψύξης  και συντήρησης, τις τεχνικές προδιαγραφές και την αρτιότητα της τεχνολογίας μας

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλ: 2106038898
email : [email protected] 

Ο ΦΕΡΩΝ ΞΥΛΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Θέλαμε η βασική πρώτη ύλη να είναι τέτοια ώστε να μας τοποθετήσει σε επίπεδο κατασκευαστικής τεχνολογίας πολύ πιο ψηλά από τα δεδομένα της Ελληνικής Αγοράς.

Για αυτό και αναζητήσαμε το καλύτερο οικοδομικό υλικό για προκατασκευασμένη δόμηση.

Και το βρήκαμε.

Η Σουηδική πεύκη ξηραντηρίου.

Πεύκη γιατί έχει τη διπλάσια πυκνότητα από την ελάτη και περνάει τέτοιες διαδικασίες οι οποίες κατοχυρώνουν την μέγιστη αντισεισμικότητα του κτηρίου.

Η Σουηδική πεύκη η οποία και κοστίζει διπλάσια από οποιαδήποτε άλλο κατασκευαστικό ξύλο έχει μηχανικές αντοχές κλάσης C24, 70% υψηλότερες από οποιαδήποτε άλλη δομική ξυλεία.

Έχοντας το καλύτερο υλικό στα χέρια μας στόχος μας ήταν να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Το επιστημονικό μας τμήμα το οποίο στελεχώνει την εταιρεία από το 2000 ανέπτυξε συνδεσμολογία τέτοια η οποία ήρθε και σφράγισε τον φέροντα ξύλο οργανισμό, καθιστώντας τον μονολιθικό.

 • Προσθέσαμε μία επιπλέον ενισχυμένη ζώνη από δοκούς σύνθετης πολυκολλητής ξυλείας περιμετρικά της τοιχοποιίας.
 • Τα σπίτια Ανδρουλάκης φέρουν τεχνολογία βιδωτής τοιχοποιίας.
 • Χρησιμοποιούμε βίδες Torx της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας οι οποίες ενοποιούν ουσιαστικά τα επιμέρους στοιχεία σύνδεσης και δεν επιτρέπουν χαλάρωση της συνδεσμολογίας λόγω ροπής κατά το πέρασμα των δεκαετιών.
 • Καταστήσαμε την κατασκευή ικανή να δεχθεί μεγαλύτερα φορτία κατά 30%.
 • Πλήρως αντισεισμική κατασκευή ανθεκτική σε υψηλές καταπονήσεις.
 • Επίπεδο αντισεισμικότητας συγκρινόμενο μόνο με εταιρίες του εξωτερικού.
 • Κατασκευή τοιχοποιίας πιο ανθεκτική από ποτέ προσθέτοντας μία ενισχυμένη ζώνη στα πρέκια των ανοιγμάτων από ξύλινη δοκό διπλάσιου μήκους από το άνοιγμα.

Σε όλα τα στάδια της αποπεράτωσης του έργου η αντισεισμικότητα της κατοικίας ενισχύεται, μελετάται, ελέγχεται και επιθεωρείται.

Η εταιρία προχώρησε στην απόκτηση ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος προσομοίωσης το οποίο και ελέγχει την αντισεισμικότητα του κάθε ενός έργου ξεχωριστά. Η μελέτη αυτή εξατομικευμένη στις κατασκευαστικές προδιαγραφές της εκάστοτε κατοικίας δίνεται και στον ιδιοκτήτη της σε ηλεκτρονική μορφή.

Η χρήση των βιδών Torx του κορυφαίου οίκου Wurth, μεγάλης μηχανικής αντοχής, το Πρωτοπόρο σύστημα συνδεσμολογίας, η χρήση στριφωνιών, η μοναδική μέθοδος σύνδεσης των πλαισίων της τοιχοποιίας μεταξύ τους, ο τρόπος που πακτώνεται η τοιχοποιία στη βάση θεμελίωσης, η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών όλα αυτά τα επιμέρους χαρακτηριστικά συντελούν σε μια δόμηση εξαιρετικά εργονομική, αντισεισμική και ουσιαστικά άφθαρτη στο χρόνο.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, ανέγερσης, κατασκευής και ανακαίνισης Ξενοδοχειακών καταλυμάτων και Ξενοδοχείων.

Κάθε δομικό έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, προοπτικές και περιορισμούς.

Η αποπεράτωση του έργου είναι ένα συνονθύλευμα εργασιών και δραστηριοτήτων όλης της εργασιακής ομάδας με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία από τον Εοτ ανέγερσης και κατασκευής ξενοδοχείων έως και 5 αστέρων αλλά και ξενοδοχειακών καταλυμάτων έως 5 σταυρών.

Τα Ξενοδοχειακά Καταλύματα Ανδρουλάκης λόγω των χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και των χαμηλών κοστών χρήσης και συντήρησης αποτελούν επενδύσεις υψηλής οικονομικής εκμετάλλευσης παρέχοντας ένα υψηλό και σταθερό περιθώριο κέρδους για τον ιδιοκτήτη αλλά και τον ενοικιαστή.

Χτίζουμε Ξενοδοχεία:

 • Υψηλής κατασκευαστικής ασφάλειας
 • Υψηλής ποιότητας οικοδομημένα με τα καλύτερα υλικά στον κόσμο
 • Αισθητικά εναρμονισμένα με το φυσικό, πολιτιστικό περιβάλλον
 • Με κανένα απολύτως σχεδιαστικό περιορισμό
 • Εργονομικά, λειτουργικά και αυτόνομα
 • Χαμηλών Ενεργειακών Απαιτήσεων
 • Υψηλής Ενεργειακής Ανεξαρτησίας
 • Σχεδιασμένα να λειτουργούν σε συνεργασία με το μικροκλίμα της περιοχής και όχι εναντίον του κλίματος.(Βιοκλιματικός Σχεδιασμός)
 • Σχεδιασμένα ανάλογα με τον τύπο και τον τρόπο χρήσης τους.
 • Κατόπιν μελέτης των απαιτήσεων, των αναγκών και των προδιαγραφών που θέτει η τουριστική αγορά

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, ανέγερσης, κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων/γραφείων.

Η αποπεράτωση του έργου είναι ένα συνονθύλευμα εργασιών και δραστηριοτήτων όλης της εργασιακής ομάδας με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα Γραφεία Ανδρουλάκης λόγω των χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και των χαμηλών κοστών χρήσης και συντήρησης αποτελούν επενδύσεις υψηλής οικονομικής εκμετάλλευσης παρέχοντας ένα υψηλό και σταθερό περιθώριο κέρδους για τον ιδιοκτήτη αλλά και τον ενοικιαστή.

Χτίζουμε Γραφεία:

 • Υψηλής κατασκευαστικής ασφάλειας
 • Υψηλής ποιότητας οικοδομημένα με τα καλύτερα υλικά στον κόσμο
 • Αισθητικά εναρμονισμένα με το φυσικό, πολιτιστικό περιβάλλον
 • Με κανένα απολύτως σχεδιαστικό περιορισμό
 • Εργονομικά, λειτουργικά και αυτόνομα
 • Χαμηλών Ενεργειακών Απαιτήσεων
 • Υψηλής Ενεργειακής Ανεξαρτησίας
 • Σχεδιασμένα ανάλογα με τον τύπο και τον τρόπο χρήσης τους.
 • Κατόπιν μελέτης των απαιτήσεων, των αναγκών και των προδιαγραφών που θέτει η εταιρεία και το Marketing της εταιρείας, του ομίλου ή του brand.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Η Ανδρουλάκης Προκατασκευασμένα Σπίτια είναι η μόνη εταιρεία στο κλάδο της η οποία κατασκευάζει και συμβατικά δομικά έργα ICF (από μπετόν). Αυτό σημαίνει πως είμαστε η μόνη εταιρεία στο χώρο η οποία αναλαμβάνει και τη κατασκευή βάσης θεμελίωσης.

Τι σημαίνει αυτό για σας:

 1. Δεν επιβαρύνεστε με εργολαβική προμήθεια.
 2. Η ευθύνη δεν επιμερίζεται. Η ευθύνη του έργου ανήκει αποκλειστικά σε εμάς και στον επιβλέπων μηχανικό της εταιρείας.

Η εγγύηση στατικής επάρκειας και κατασκευαστικής ασφάλειας που παραδίδεται από εμάς σε εσάς αφορά όλο το έργο και όχι μέρος αυτού.

Η θέση της Ανδρουλάκης ως προς την πληρωμή είναι η εξής:

Απεξοφλούμαστε μόνο για το στάδιο εργασιών το οποίο έχει αποπερατωθεί σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Έτσι έχετε:

 • Καλύτερο έλεγχο κόστους
 • Αξιολόγηση εργασιών
 • Ασφάλεια και σχέση εμπιστοσύνης
 • Διαφάνεια

Επιπλέον

Η προσφορά της Ανδρουλάκης είναι μια προσφορά κοστολογημένη τμήμα – τμήμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και η οποία περιλαμβάνει μια τιμή ακριβής ,η οποία και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσετε στο τέλος.

Σαφήνεια, διαφάνεια είναι οι δύο βασικές αρχές και πρακτικές της Ανδρουλάκης ούτως ώστε να έχουμε ένα δεδομένο κόστος το οποίο και κλειδώνει σε ένα συγκεκριμένο ποσό.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλαμβάνει την διαδικασία δανειοδότησης της κατοικίας σας με παράλληλη άμεση ενημέρωση και καθοδήγηση . Μπορείτε να μάθετε άμεσα εντός μιας εργάσιμης εάν δικαιούστε ή όχι στεγαστικό δάνειο.

Βγάλτε το δάνειο της κατοικίας σας ή του οικοπέδου με:

 • Απαλλαγή από τη γραφειοκρατία
 • Τη δυνατότητα σύγκρισης επιτοκίων,
 • Τη δυνατότητα επίτευξης ευνοϊκότερων όρων,
 • Με απλοποίηση των διαδικασιών,
 • Ελαχιστοποίηση Χρόνων,
 • Συνεχής ενημέρωση,
 • Επιτόκιο από 2,8%
 • Και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΣΕΙΡΑ EUROPA PRIMA 8000

Η σειρά EUROPA 8000 Thermo είναι ένα νέο οικονομικό, θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα υψηλών προδιαγραφών με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε για να δημιουργεί συρόμενα κουφώματα προσφέροντάς τους απόλυτη μόνωση από κάθε ήχο και θερμοκρασία, με έμφαση την σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα. 

Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 22 mm στο φύλλο και στους οδηγούς. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις κατασκευής, με συμβατικό μηχανισμό κύλισης, απλά ράουλα και στεγάνωση του συστήματος με βουρτσάκια και με ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης, όπου το φύλλο ανασηκώνεται και κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό με ενισχυμένη στεγάνωση του συστήματος με λάστιχα. 

Η EUROPA 8000 Thermo σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με την EUROPA 8500 Thermo και να δημιουργεί αρμονία όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο. 

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος. 

Τεχνικά στοιχεία: 

 • Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα. 
 • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότηταυδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. 
 • Επιπλέον φέρει πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ με Uf από 3,02 W/(m2K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim. 
 • Στεγανοποίηση με βουρτσάκια (για κύλιση με ράουλα) ή με λάστιχα (για κύλιση με ανασηκούμενο μηχανισμό). 
 • Θερμομόνωση των προφίλ με την χρήση πολυαμιδίων 22mm στους οδηγούς. 
 • Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους 26 – 34mm. 
 • ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα παράθυρα (επάλληλα ή χωνευτά και με δύο επιλογές κύλισης, με συμβατικά ράουλα ή με ανασηκούμενα). 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Κράμα αλουμινίου: AIMgSi-0.5 F22 
Σκληρότητα: 12 Webster 
Ελάχιστο πάχος βαφής: 75μm 
Πάχος των προφίλ: 1,4mm 
Ανοχές διαστάσεων σύμφωνα με: EN 12020-02 
Πλάτος οδηγού επάλληλου: 120mm (δυο φύλλα) 
Πλάτος οδηγού χωνευτού: 134mm (τζάμι-σήτα-πατζούρι) 
Πάχος φύλλου τζαμιού: 47mm 
Πάχος υάλωσης φύλλου τζαμιού: 20-34mm 
Πλάτος πολυαμιδίων: 22mm  
Συντελεστής Θερμοπερατότητας πλαισίου: Uf=4.3W/(m2K) 
Μέγιστη διάσταση φύλλου με ανασηκούμενο μηχανισμό (ΠxΥ): 2,0m x 2,7m 
Μέγιστη διάσταση φύλλου με συμβατικό μηχανισμό (ΠxΥ): 2,0m x 2,7m 
Μέγιστο βάρος φύλλου με ανασηκούμενο μηχανισμό: 200 Kgr 
Μέγιστο βάρος φύλλου με συμβατικό μηχανισμό: 100 Kgr 

ΣΕΙΡΑ EUROPA PRIMA 8500 

Η σειρά EUROPA 8500 Thermo, είναι οικονομικό, θερμομονωτικό ανοιγόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Διαθέτει απλό ή περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος. 

Σχεδιάστηκε για ανοιγόμενα κουφώματα που προσφέρουν απόλυτη μόνωση από κάθε ήχο και θερμοκρασία, με έμφαση την σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα. 

Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 20 mm σε φύλλο και κάσα. 

Σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με το συρόμενο σύστημα EUROPA 8000 Thermo όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο. 

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος. 

Τεχνικά στοιχεία: 

 • Ανοιγόμενο σύστημα. 
 • Δυνατότητα Περιμετρικού Μηχανισμού Κλειδώματος. 
 • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότηταυδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. 
 • Επιπλέον φέρει πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ με Uf από 2,5 W/(m2K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim. 
 • Στεγανοποίηση με τρεις σειρές ελαστικά. 
 • Θερμομόνωση των προφίλ με την χρήση πολυαμιδίων 20mm στους οδηγούς. 
 • Δυνατότητα διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 44mm. 
 • Χρήση: Ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα κάθε τυπολογίας (με ανάκλιση ή χωρίς), σύνθετες κατασκευές κ.α.) 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Κράμα αλουμινίου: EN AW 6060 T66 
Σκληρότητα: 12 Webster 
Ελάχιστο πάχος βαφής: 75μm 
Πάχος των προφίλ: 1,4-2mm 
Ανοχές διαστάσεων σύμφωνα με: EN 12020-02 
Διαστάσεις Κάσας: 54mm x 50mm 
Διαστάσεις Φύλλου τζαμιού: 62mm x 63mm 
Πάχος υάλωσης φύλλου τζαμιού: 14-44mm 
Πλάτος πολυαμιδίων: 20mm 
Συντελεστής Θερμοπερατότητας πλαισίου: Uf=2,3-3,2 W/(m2K) 
Μέγιστες διαστάσεις φύλλου περιμετρικού μηχανισμού (ΠxΥ): 1,0m x 2,3m 
Μέγιστες διαστάσεις απλού φύλλου (ΠxΥ): 0,9m x 2,3m 
Μέγιστο βάρος φύλλου περιμετρικού μηχανισμού: 140 Kgr 
Μέγιστο βάρος απλού φύλλου: 100 Kgr 

Στην Ανδρουλάκης  Προκατασκευασμένα Σπίτια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 στάδια παράδοσης.   

Στάδιο Α. Πλήρης ανέγερση με ήλεκτρο-υδραυλικές εγκαταστάσεις 

Τι περιλαμβάνει: 

 • Επίβλεψη έργου από επιτελείο μηχανικών
 • Οικοδομική Άδεια
 • Μελέτη και σχεδιασμό 3d του έργου
 • Τοιχοποιία ICF Ανδρουλάκης
 • Πλάκα Οροφής
 • Μεσοπάτωμα στη κατασκευή διωρόφου
 • Τσιμεντοκονίες
 • Στεγασμένους εξωτερικούς χώρους
 • Κουφώματα Αλουμινίου Europa Prima 8000 / 8500 Και Ρολά Ηλεκτρικά Βαρέως Τύπου Θερμοδιακοπτόμενα.
 • Υδραυλική εγκατάσταση
 • Πλήρης Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση

Τι  δεν περιλαμβάνει:

 • Πόρτες Εσωτερικές 
 • Επένδυση Δαπέδου 
 • Χρωματισμοί – Τεχνοτροπίες Εσωτερικού 
 • Είδη Υγιεινής – Πλακάκια Τοίχου 
 • Ξυλουργικές Εργασίες 
 • Ντουλάπες – Ντουλάπια Δωματίων και Κουζίνας 

 

Στάδιο Β. Ολοκληρωμένη Εσωτερικά Κατοικία  

Τι περιλαμβάνει: 

 • Επίβλεψη έργου από επιτελείο μηχανικών
 • Οικοδομική Άδεια
 • Μελέτη και σχεδιασμό 3d του έργου
 • Τοιχοποιία ICF Ανδρουλάκης
 • Πλάκα Οροφής
 • Μεσοπάτωμα στη κατασκευή διωρόφου
 • Τσιμεντοκονίες
 • Στεγασμένους εξωτερικούς χώρους
 • Κουφώματα Αλουμινίου Europa Prima 8000 / 8500 Και Ρολά Ηλεκτρικά Βαρέως Τύπου Θερμοδιακοπτόμενα.
 • Υδραυλική εγκατάσταση
 • Πλήρης Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση
 • Επένδυση Δαπέδου
 • Χρωματισμοί – Τεχνοτροπίες Εσωτερικού
 • Είδη Υγιεινής – Πλακάκια Τοίχου

Τι  δε περιλαμβάνει:  

 • Πόρτες Εσωτερικές
 • Ξυλουργικές Εργασίες
 • Ντουλάπες – Ντουλάπια Δωματίων και Κουζίνας 

 

Στάδιο ΓΠλήρως Εξοπλισμένη Κατοικία – ’Με το κλειδί στο χέρι’’ 

 

Τι περιλαμβάνει: 

 • Επίβλεψη έργου από επιτελείο μηχανικών
 • Οικοδομική Άδεια
 • Μελέτη και σχεδιασμό 3d του έργου
 • Τοιχοποιία ICF Ανδρουλάκης λογκο
 • Πλάκα Οροφής
 • Μεσοπάτωμα
 • Κουφώματα Αλουμινίου Europa Prima 8000 / 8500 Ενεργειακά 4 Εποχών και Ρολά Ηλεκτρικά Βαρέως Τύπου Θερμοδιακοπτόμενα.
 • Τσιμεντοκονίες
 • Στεγασμένους εξωτερικούς χώρους
 • Υδραυλική εγκατάσταση
 • Πλήρης Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση
 • Επένδυση Δαπέδου
 • Χρωματισμοί – Τεχνοτροπίες Εσωτερικού
 • Είδη Υγιεινής – Πλακάκια Τοίχου
 • Πόρτες Εσωτερικές
 • Ξυλουργικές Εργασίες
 • Ντουλάπες – Ντουλάπια Δωματίων και Κουζίνας – Απεριόριστα σε μέτρα

Όλα μας τα υλικά τελούν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε τα πιστοποιητικά των υλικών

Το εξειδικευμένο μελετητικό μας τμήμα καθώς και τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία μας μπορούν να υλοποιήσουν οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο και αν επιθυμείτε.

Αρχικώς προσκομίζεται στο τμήμα αρχιτεκτόνων/πολ.μηχανικών τα στοιχεία οικοπέδου (τοπογραφικό σχέδιο).

Έπειτα έχετε τις εξής επιλογές:

 • Προσκόμιση δικού σας αρχιτεκτονικού σχεδίου.
 • Δημιουργία αρχιτεκτονικού σχεδίου σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και τον επιβλέπων πολιτικό μηχανικό της εταιρείας μας και με την δική σας καθοδήγηση.
 • Επιλογή έτοιμου αρχιτεκτονικού σχεδίου μέσα από τις προτάσεις της εταιρείας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις προτάσεις μας.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΡΤΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

Ενδεικτικά, αναφέρονται είδη κατοικιών που έχουν υλοποιηθεί από την Ανδρουλάκης Κατασκευαστική:

 • Ισόγειες Κατοικίες ICF
 • Ισόγειες Κατοικίες ICF με Σοφίτα
 • Διώροφες Κατοικίες ICF με Σοφίτα
 • Τριώροφες Κατοικίες ICF
 • Τριώροφες Κατοικίες ICF με Σοφίτα
 • Πολυώροφες Κατοικίες ICF (3 ορόφων και άνω)
 • Ανέγερση Ξενοδοχείων
 • Ανέγερση Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων
 • Ανέγερση Γραφείων/Επαγγελτικών Χώρων

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απεριόριστα σε μέτρα ντουλαπιών κουζίνας και ντουλαπών δωματίων χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Επιλέξτε μέσα από χιλιάδες σχέδια και κατασκευές.

Δείτε ενδεικτικά σχέδια

Το μελετητικό τμήμα της εταιρίας μας είναι σε θέση να παραμετροποιήσει ή και να δημιουργήσει από το μηδέν ένα σχέδιο το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία.

Η τεχνολογία που συνοδεύει και δομεί τις κατασκευές μας αλλάζει και αναβαθμίζεται συνεχώς  και είναι σε τέτοιο επίπεδο που η εγγύηση ποιότητας είναι δεδομένη. 

Εμείς όμως για να ελαχιστοποιήσουμε το περιθώριο ανθρώπινων λαθών στη  παραγωγική διαδικασία έχουμε εγκαταστήσει ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια αποπεράτωσης του έργου.  

Στάδιο 1ο. Υλικά – Συνεργάτες 

 • Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα από παγκόσμιους φορείς. 
 • Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που έχουν υιοθετήσει με τη σειρά τους, τους πιο αυστηρούς και σύγχρονους ελεγκτικούς  μεθόδους  σύμφωνα με τα ευρωπαικά και παγκόσμια πρότυπα. 

Στάδιο 2ο : Σχεδίαση – Ευθύνη Επιβλέποντος Μηχανικού  

 • Επιβλέπων μηχανικός με προσωπική ευθύνη επί το έργο εκπιπτόμενη κατόπιν γραπτής δήλωσης και προσυπογραφής αυτού.* 

*Η ευθύνη του μηχανικού δε περιορίζεται μόνο στην έκδοση αδείας αλλά αφορά όλα τα στάδια από την υλοποίηση σχεδιασμού, την εκσκαφή την χάραξη θεμελίων, έως και την παράδοση του έργου στον πελάτη με επιτόπια επίβλεψη αυτού στο χώρο του οικοπέδου.  

 

Στάδιο 3ο : Μελέτες -Έρευνες 

Ο φάκελος του δομικού έργου πληρώνεται με: 

 •  Αρχιτεκτονική Μελέτη
 • Στατική Μελέτη 
 • Μελέτη έκδοσης ή τροποποίησης οικοδομικής άδειας 
 • Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη 
 • Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη 
 • Μελέτη θέρμανσης/ ψύξης 
 • Μελέτη φωτισμού 
 • Μελέτη κατασκευής επίπλων 
 • Επίβλεψη μελέτης, κατασκευής και λειτουργίας 

  

Στάδιο 4ο : Προσομοιωτής σεισμικού Πειράματος   

Το κάθε δομικό έργο είναι μια ενέργεια με τους δικούς της περιορισμούς, τις δικές της ιδιαιτερότητες και τις δικές της δυνατότητες. 

Όσο και εκτεταμένο να είναι ένα σεισμικό πείραμα με δημιουργία σεισμικής τραπέζης δε μπορεί να καλύψει και να κατοχυρώσει την κατασκευαστική ασφάλεια του εκάστοτε έργου. 

Για αυτό και η Ανδρουλάκης έχει ενσωματώσει στα συστήματα της ειδικό προσομοιωτή σεισμικού Πειράματος . 

 Εισάγουμε τις τεχνικές προδιαγραφές και το σχέδιο του εκάστοτε έργου στον προσομοιωτή   και αναπαράγουμε συνθήκες σεισμικής δόμησης ελέγχοντας τις μηχανικές αντοχές του κτηρίου που θα οικοδομηθεί σε κατάσταση σεισμού. 

Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης  δίνονται στον πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή. 

Στάδιο 5ο : Έλεγχος Αεροστεγανότητας  

Ελέγχουμε το κατά πόσο όλες οι εσωτερικές επιφάνειες του κελύφους αλλά και οι μεταξύ τους ενώσεις  είναι αεροστεγανές. 

Ο έλεγχος αεροστεγανότητας μας επιτρέπει να επιβεβαιώσουμε την σωστή και σχολαστική μόνωση του κηρίου.

 

Στάδιο 6ο : Πιστοποίηση Ενεργειακής Κατάταξης 

Εφόσον έχει αποπερατωθεί το έργο, η κατοικία μπαίνει σε διαδικασία επιθεώρησης κατά την οποία  ανεξάρτητος επιθεωρητής ελέγχει την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου. 

Κατόπιν ελέγχου και επιθεώρησης λαμβάνεται το εν λόγω πιστοποιητικό.

Χάρη στο εξειδικευμένο μας προσωπικό αλλά και στις υποδομές τις οποίες διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε την οικοδόμηση της κατοικίας σας σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα.

35 χρόνια εξελίσσουμε και βελτιώνουμε τα δομικά μας συστήματα. Από το 1984 επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογική έρευνα και αναδιάρθρωση των υποδομών μας.

Αναζητούμε τα καλύτερα οικοδομικά υλικά ανά τον κόσμο και επιλέγουμε κάτω από αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας έτσι ώστε η κατοικία Ανδρουλάκης να αποτελεί για εσάς ένα έργο και μια επένδυση ζωής.

Οι υποδομές μας, οι μηχανικοί και το εκτελεστικό προσωπικό, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε το δομικό έργο εξολοκλήρου. Επομένως, ενέργειες όπως η έκδοση αδείας και η κατασκευή βάσης θεμελίωσης αναλαμβάνετε εξολοκλήρου από εμάς χωρίς την δική σας δέσμευση χρόνου.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην ανέγερση κατοικιών βάση βιοκλιματικού σχεδιασμού.  

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός στοχεύει άμεσα στην προσαρμογή των κτιρίων στο φυσικό περιβάλλον και το τοπικό κλίμα, επιδιώκοντας τον περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας, χαμηλές ενεργειακές απαιτήσειςενεργειακή ανεξαρτησίαχαμηλό κόστος χρήσης και κόστος συντήρησης, χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες άνετης διαβίωσης των χρηστών. 

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη κάθε κατοικία έτσι ώστε να λειτουργήσει μαζί με το κλίμα και όχι εναντίον αυτού.  

Ως έναν βαθμό κάθε σπίτι μπορεί να σχεδιαστεί  σύμφωνα με τις αρχές του βιοκλιματισμού. Σε ένα όμως ανοιχτό έδαφος οι δυνατότητες σαφώς είναι πολύ περισσότερες.  

Λαμβάνοντας υπόψη δεδομένα όπως:  

 • Προς τα πού είναι η καλύτερη θέα. 
 • Κατευθύνσεις ενοχλητικών ή ευεργετικών ανέμων. 
 • Τον Φυσικό αερισμό 
 • Την ώρα που βλέπει ο ήλιος το οικόπεδο. 
 • Το μικροκλίμα της περιοχής. 
 • Την βλάστηση του οικοπέδου. 
 • Εφαρμογή τεχνολογίας που θα το καταστήσει λιγότερο χρονοβόρο. 

 

Έχουμε:  

 • Προσανατολισμό του  κτηρίου  κατά τον καλύτερο τρόπο. 
 • Αποφασίζουμε  σε ποια σημεία θα έχουμε ανοίγματα 
 • Αποφασίζουμε  σε ποια  σημεία θα έχουμε σκίαστρα – συστήματα σκίασης. 
 • Συμβουλευτική για την ανάλογη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και του τύπου βλάστησης που θα προτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. 
 • Καθοδήγηση όσον αφορά τα σημεία που θα φυτευτεί βλάστηση. 
 • Εγκατάσταση τεχνολογίας ανάλογα τύπου κατοικίας, εμβαδόν, κόστους χρήσης, θέσης οικοπέδου. 

Τα  ενεργειακά σπίτια  που κατασκευάζουμε πληρούν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής,  υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του ελληνικού κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) και κατατάσσονται στην ενεργειακή κλάση Α+. 

Πως το πετυχαίνουμε αυτό: 

 1. Συνδυάζουμε ενεργειακή δόμηση και βιοκλιματικό σχεδιασμό σε κάθε δομικό έργο που αναλαμβάνουμε. 
 2. Η Ανδρουλάκης είναι ενεργό μέλος του ΕΙΠΑΚ ( Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου) και της iPHA. Η Ανδρουλάκης με γνώμονα την ανάπτυξη και τη συνεχή έρευνα έγινε και επίσημα μέλος του Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου. Το υλικό και τα δεδομένα του ινστιτούτου είναι εργαλεία με τα οποία εξελίσσουμε ακόμα περισσότερο τα δομικά μας συστήματα.
 3. Η κάθε κατοικία Ανδρουλάκης κατασκευάζεται, μεμονωμένα για κάθε περίπτωση στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής μελέτης, από έμπειρους  αρχιτέκτονες – μηχανικούς που είναι ενταγμένοι στο επιτελείο μας, προσφέροντας λύσεις που πληρούν την ενεργειακή,   βιοκλιματική,  παθητική δόμηση. 
 4. Τα υλικά κατασκευής είναι εξολοκλήρου φυσικά, ανανεώσιμα και οικολογικά. Επιλεγμένα ώστε να μην επιβαρύνουν στο ελάχιστο την υγεία σας αλλά και να έχουν το λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. 
 5. Επιλέγουμε τα καλύτερα οικολογικά υλικά. 
 6. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρίες του χώρου. 
 7. Προσφέρουμε  εξατομικευμένη μελέτη επί το έργο. 
 8. Διασφαλίζουμε κορυφαίους δείκτες  θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και υγρομόνωσης στις κατασκευές μας. 
 9. Δημιουργούμε σπίτια χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σε ψύξη και θέρμανση.