ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

icon interiors copy

Energy

Προκατατασκεύη Από ξύλινο Φέροντα Οργανισμό

Οι κατοικίες Eco Energy της Ανδρουλάκης αποτελούν συστήματα πράσινης δόμησης με χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του ΚΕΚΑΚ (κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων).

Οι Eco Energy κατοικίες είναι ιδανικές τόσο για κατασκευή μόνιμης κατοικίας όσο και για κατασκευή εξοχικού ή κατοικιών επαγγελματικής χρήσης όπως Γραφεία και ξενοδοχειακά Καταλύματα. Ένα προσαρμοσμένο δομικό σύστημα που δίνει την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με το κόστος του.

passive

Passive

Προκατατασκεύη Από ξύλινο Φέροντα Οργανισμό 

Τα παθητικά ενεργειακά σπίτια ‘’NeZEB’’ δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Με κόστος εφάμιλλο του συμβατικού ρυπογόνου κτιρίου έχουμε:

 • Μεγάλη θερμική άνεση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

 • Σταθερές θερμοκρασίες,  χωρίς υγρασία, με καλό αερισμό και υγιεινό μικρόκλιμα. 

 • Ενεργειακή ανεξαρτησία με σχεδόν μηδαμινές ενεργειακές απαιτήσεις. 

 • Ένα σπίτι που χτίζεται σε συνεργασία με το κλίμα της περιοχής και όχι εναντίον του. (Βιοκλιματικός Σχεδιασμός) 

 • Εκμετάλλευση των ανέμων, της τοποθεσίας, του προσανατολισμού, των συστημάτων σκίασης, της περιμετρικής βλάστησης  έτσι ώστε να πετύχουμε εξισορρόπηση θερμοκρασιών και ατμόσφαιρας χωρίς την οποιαδήποτε κατανάλωση ενέργειας. 

icfnew

ICF Smart Form

Συμβατική δόμηση από μπετόν με τεχνολογία ICF

To ICF είναι ένα ισχυρό θερμομονωτικό καλούπι το οποίο αντικαθιστά το ξυλότυπο και αποτελείται από δύο φύλλα διογκωμένης πολυστερίνης EPS 250 πάχους 5,20εκ. Τα θερμομονωτικά καλούπια συναρμολογούνται στην οικοδομή, η τοποθέτηση τους γίνεται σε κλιμακωτή διάταξη και συνδέονται μεταξύ τους με αποστάτες PVC οι οποίοι τοποθετούνται πάνω στα φύλλα, σχηματίζοντας ένα παραλληλόγραμμο διάστημα 20εκ. Κατόπιν το διάστημα αυτό οπλίζεται με χάλυβα B500Cc αναλόγως στατικών απαιτήσεων και τέλος χυτεύεται με σκυρόδεμα C30/35.