Γιατί
Ανδρουλάκης ICF

Η εταιρεία Ανδρουλάκης, σταθερά στην κορυφή της  συμβατικής δόμησης, επί 37 συναπτά έτη, στην Ελλάδα & πανευρωπαϊκά, εφαρμόζει τεχνολογίες που επιβάλλει η πράσινη δόμηση.
Κύριο δομικό υλικό για τις συμβατικές κατασκευές μας είναι το καινοτόμο θερμομονωτικό καλούπι οπλισμένου σκυροδέματος SMART FORM, σε συνδυασμό με τους αποστάτες PVC, δημιούργησε το κορυφαίο Πανελλαδικός Σύστημα Θερμομονωτικών καλουπιών (ICF) ECO SMART FORM SYSTEM.

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ICF σπιτια από μπετο, με το πρωτοποριακό σύστημα δόμησης θερμομονωτικών καλουπιών οπλισμένου σκυροδέματος ICF Smart Form, κάνει την επανάσταση στον χώρο της συμβατικής δόμησης.

Με τη χρήση του ICF Smart Form αναβαθμίζει & εκσυγχρονίζει την κατασκευή της συμβατικής κατοικίας.

Το μοναδικό θερμομονωτικό καλούπι που υπερέχει από όλα τα παρεμφερή της αγοράς.

  • Μεγαλύτερη πυκνότητα (38 kg/m3) προσδίδοντας μεγαλύτερη μηχανική αντοχή κατά τη χύτευση & δόνηση του
  • Μεγαλύτερο μήκος (1,20m) προσφέροντας καλύτερη ευθυγράμμιση των τοιχίων & αυξάνει την ταχύτητα κατασκευής.
  • Με αρσενικό & θηλυκό, για την καλύτερη εφαρμογή των καλουπιών μεταξύ τους.
  • Στην εσωτερική του πλευρά φέρει μεγάλες αυλακώσεις οι οποίες αυξάνουν την πρόσφυση του σκυροδέματος & αποκλείει τον κίνδυνο αποκόλλησης της μόνωσης από το σκυρόδεμα.
  • Στην εξωτερική πλευρά φέρει μικρότερες αυλακώσεις για καλύτερη πρόσφυση στις επιστρώσεις του θερμοσοβά.

Το σύστημα ( ICF) ECO SMART FORM SYSTEM μας δίνει τη δυνατότητα να καλουπώσουμε ταυτόχρονα αμφίπλευρα, φιλοξενώντας ενδιάμεσα στα θερμομονωτικά όλο τον οπλισμό κολώνων – δοκαριών- πλάκας- τοιχίων με ταχύτητα 8-10 ημερών ανά όροφο για σπίτι 100τμ.

Το σύστημα ECO SMART FORM SYSTEM είναι παραμένον, δεν ξεκαλουπώνεται όπως οι οικοδομικές τάβλες. Άμεσα ξεκινάμε το καλούπωμα του κάθε επικείμενου ορόφου όπως και είναι έτοιμο να περαστεί εξωτερικά ακρυλικός θερμοσοβάς.

Ο φέρων οργανισμός και η τοιχοποιία αποτελούν μια ενιαία, συμπαγή, διπλά θερμομονωμένη, συμβατική κατασκευή αφού το κτίριο είναι αμιγώς σκυροδετημένο C25/30 & η χύτευση γίνεται ανά όροφο με ενιαία σκυροδέτηση, κολώνες- τοιχία – πλάκα.         

            

Η Ανδρουλάκης Προκάτ Σπίτια είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο  η οποία αναλαμβάνει τη κατασκευή της βάσης θεμελίωσης, υπόγειο, περιβάλλον χώρο & πάσης φύσεως σκυροδετήσεις με την
ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς:

  • Δεν επιβαρύνεστε με εργολαβικές προμήθειες
  • Η ευθύνη του έργου ανήκει αποκλειστικά στην εταιρεία & στους επιβλέπων μηχανικούς μας.


Η εγγύηση στατικής επάρκειας που παραδίδεται από εμάς σε εσάς αφορά όλο το έργο & όχι μέρος αυτού.

Κύριος σκοπός του χάλυβα οπλισμού είναι η αντοχή και η ευστάθεια της κατασκευής ειδικά σε περιπτώσεις έντονων σεισμικών δονήσεων. Οι χάλυβες οπλισμού Β500c που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι ελληνικής προέλευσης, εξαιρετικής ποιότητας, με σύγχρονες προδιαγραφές, διακρίνονται για τις εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής, ολκιμότητας, ευκαμψίας και συγκολλησιμότητας, σύμφωνα με τους απαιτητικούς αντισεισμικούς κανονισμούς.

Ο χάλυβας οπλισμού (κολώνες -μανδύες, πλέγματα) ενισχύει το φέροντα οργανισμό (σκελετό) του κτιρίου και δεν αφήνει το σκυρόδεμα να σπάσει ή να ραγίσει σε κρίσιμα σημεία όπως κολώνες, δοκούς, πλάκες κλπ.

Λόγω της μεγάλης σεισμικότητας της χώρας μας τηρείται αυστηρά η στατική μελέτη του κτιρίου και σε συνδυασμό με τη χρήση του θερμομονωτικού καλουπιού της ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ που μας επιτρέπει να έχουμε ένα αμιγώς σκυροδετημένο κτίριο, καθιστά τη κατοικία πλήρως αντισεισμική η οποία αντέχει σε συνεχόμενες σεισμικές δονήσεις με διάφορες επιταχύνσεις (g: 0,5 έως 0,9) και διάφορες κατευθύνσεις.

ICF σπιτια από μπετο, με πλήρη ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, δίνουμε λύσεις που προσαρμόζονται, με γνώμονα τους όρους δόμησης του οικοπέδου σας, την εξυπηρέτηση των αναγκών σας & πάντα σύμφωνα με τις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Με απαραίτητες προβλέψεις στη στατική μελέτη του φέροντα οργανισμού όλες οι κατασκευές επιδέχονται προσθήκες κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος.

Σπίτια από μπετό, υψηλής αισθητικής & ποιότητας, πλήρως αντισεισμικά, με το δυνατότερο χαμηλό κόστος, λόγω της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής, της ταχύτητας του συστήματος ICF σε σχέση με τις κλασικές κατασκευές με τούβλο.

Καταφέραμε με την τεχνολογία ICF , λόγω της ταχύτητας του συστήματος και την τεχνογνωσία μας να μειώσουμε στο 1/3 τον χρόνο αποπεράτωσης της κατασκευής, σε σχέση με μία απαρχαιωμένη, επιρρεπή τούβλινη κατασκευή.

Άρα έχουμε ένα πιο μεγάλο κόστος μέχρι το πρώτο στάδιο του σκελετού αλλά λόγω ταχύτητας και της καθετοποίησης, απομειώνουμε το 50% του κόστους των εργατικών σε σχέση με τη κατασκευή με τα τούβλα. Με την μέθοδο κουστούμι καλουπώνουμε & σκυροδετούμε όροφο ανά όροφο το οικοδόμημα & ταυτόχρονα υλοποιούμε κολώνες-πλάκα τοιχοποιία πλήρωσης & σύστημα θερμοπρόσοψης ταυτόχρονα.

Εφόσον εκπονηθεί ο τελικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του σπιτιού, καθορίζεται ο ακριβής προϋπολογισμός της κατασκευής.

Χάρη στην οργάνωση και την αξιοπιστία της εταιρείας, καθορίζεται το χρονοδιάγραμμα για την παράδοσή του έργου.

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ σπίτια από μπετόν , διαθέτοντας άψογη οργάνωση, δίνει άμεσα λύσεις και προτάσεις με ειδικούς επιστήμονες, εξειδικευμένα συνεργεία και τεχνίτες. 

Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο, τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση του χρόνου που απαιτείται για κάθε έργο ξεχωριστά και έχει ως αποτέλεσμα την υποδειγματική συνέπεια της εταιρείας στο χρονοδιάγραμμα  παράδοσης της κατοικίας.

Κατόπιν ανάληψης της κατασκευής του οικοδομικού έργου η εταιρεία ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Προκατ Σπιτια με τους επιστημονικούς συνεργάτες της (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγους, σχεδιαστές), αναλαμβάνει και παρέχει τις εξής υπηρεσίες: 

  • Πολεοδομική έρευνα όρων δόμησης οικοπέδου και αποσαφήνιση Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ).

Με τη διαδικασία αυτή γνωρίζουμε ακριβώς τη μέγιστη δόμηση που επιδέχεται το οικόπεδο, τη θέση που θα τοποθετηθεί το κτίριο, το ύψος αυτού και τυχόν λοιπές πολεοδομικές διαδικασίες.

  • Αρχιτεκτονική μελέτη και εναλλακτικές προτάσεις, με γνώμονα τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Με τη διαδικασία αυτή και κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη αναλύονται οι ανάγκες αυτού σε χώρους και εγκαταστάσεις, η αρχιτεκτονική αισθητική του κτιρίου, οι εξωτερικοί & εσωτερικοί  χώροι της κατοικίας, τυχόν υπόγειοι χώροι. Εν συνεχεία, όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με τους οικοδομικούς κανονισμούς αποτυπώνονται σε διάφορες εναλλακτικές αρχιτεκτονικές προτάσεις.

  • Τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση κατοικίας.

Με τη διαδικασία αυτή απεικονίζεται τρισδιάστατα η κατοικία για την καλύτερη κατανόηση του όγκου και των όψεων αυτής από τον πελάτη.

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες μελέτες και διαδικασίες για την έκδοση Οικοδομικών Αδειών με υπευθυνότητα & συνέπεια, είτε πρόκειται για νέα οικοδομή ή προσθήκη σε υπάρχον κτίριο κτλ.
 Έχοντας την κατάλληλη κατάρτιση, τα τεχνολογικά μέσα, την εμπειρία αλλά και ένα αξιόπιστο, ενσωματωμένο, πολυάριθμο μελετητικό τμήμα, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα μελετών.

Ενδεικτικά:
Τοπογραφικές Μελέτες, Αρχιτεκτονικές Μελέτες, Στατικές Μελέτες,  Μηχανολογικές Μελέτες,   Μελέτες Ψύξης Θέρμανσης,  Μελέτες Πυρασφάλειας, Μελέτες Φυσικού Αερίου, Περιβαλλοντικές Μελέτες

Επίβλεψη έργου από την εκκίνηση έως & την αποπεράτωση

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία & εμπειρία στην κατασκευή βιοκλιματικών κατοικιών.
Κάθε βιοκλιματικό σπίτι κατασκευάζεται κατόπιν εμπεριστατωμένης μελέτης, μεμονωμένα για κάθε περίπτωση, στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής μελέτης.

Έμπειροι στη βιοκλιματική δόμηση, αρχιτέκτονες – πολιτικοί μηχανικοί –  σχεδιαστές, που είναι ενταγμένοι στο επιτελείο μας, δίνουν λύσεις μοναδικές για κάθε οικόπεδο &  βάση τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Βασικές αρχές για τη κατασκευή ενός βιοκλιματικού σπιτιού είναι η διατήρηση του σωστού προσανατολισμού, ώστε να αξιοποιούνται κατάλληλα όλες οι πλευρές του, οι διαστάσεις των ανοιγμάτων για φυσικό φωτισμό & αερισμό , τα συστήματα σκίασης κλπ.

Τα βιοκλιματικά σπίτια που κατασκευάζουμε πληρούν τα υψηλά πρότυπα κατασκευής, τα υλικά από τα οποία τα κατασκευάζουμε είναι εξ’ ολοκλήρου φυσικά & ανανεώσιμα & φέρουν το όνομα κορυφαίων κατασκευαστών.

Ενεργειακά προκατασκευασμένα σπίτια,  με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες που υπερκαλύπτουν τον ΚΕΝΑΚ.
Η Ανδρουλάκης προκατασκευασμένα σπίτια, κατασκευάζει Ενεργειακά αυτόνομα σπίτια, εξασφαλίζει κορυφαίους δείκτες θερμομόνωσης , ηχομόνωσης & υγρομόνωσης, χρησιμοποιεί υψηλών προδιαγραφών θερμομονώσεις, καθιστώντας τα σπίτια της πλήρως ενεργειακά, με Συντελεστής θερμοπερατότητας της τοιχοποιίας έως 0,09 W/m2 K , επιτυγχάνει μείωση στη κατανάλωση ενέργειας έως και 80%, κατατάσσοντας τα ενεργειακά έως και κλάση Α+

Η εταιρεία Ανδρουλάκης Προκατ Σπιτια έχει ενσωματώσει το άρτια καταρτισμένο απαιτούμενο εκτελεστικό, εργατικό κι επιστημονικό προσωπικό στο εσωτερικό της εταιρείας, καθώς & αξιόπιστους αντιπροσώπους σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Οι ιδιόκτητοι εργοστασιακοί & εκθεσιακοί χώροι, ο ιδιόκτητος στόλος μηχανοκίνητων & γερανοφόρων οχημάτων, παράλληλα η σταθερή εργοστασιακή ροή, μας επιτρέπει παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων, με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να συρρικνώσει το κόστος κατασκευής &  να προσφέρει κορυφαία ποιότητα στις κατασκευές της, με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.                                                                                                                                                                          

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια  βρίσκεται κοντά στους πελάτες της και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Οι άνθρωποι μας φροντίζουν για μια διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε μελλοντική ανάγκη, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνική βοήθεια.