Εξοπλισμός

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΑΕΡΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ σας παρουσιάζει τις καλύτερες λύσεις και τις πιο σύχρονες προτάσεις, για κάθε ανάγκη και απαίτηση για εσάς και το σπίτι σας, 

Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ συνεργαζόμενη με την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής μονάδων αερισμού, την getAir παρουσιάζει την καινούρια γενιά στον μη κεντρικό, οικιακό αερισμό. Η τεχνολογία της getAir βασίζεται σε καινοτόμα στοιχεία που μειώνουν το θόρυβο, βελτιώνοντας της ροή του αέρα και ανακτώντας θερμότητα. Σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μη κεντρικό σύστημα αερισμού για όλο το σπίτι σας.

Κατοικίες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας είναι αδύνατον να λειτουργήσουν χωρίς την σύγχρονη τεχνολογία αερισμού. Ο αυτόματος αερισμός είναι εκ των ουκ άνευ, όταν κατασκευάζεται μία κατοικία του μέλλοντος. 

Ξεχάστε όλες τις ανησυχίες που μπορεί να είχατε σχετικά με τα συστήματα αερισμού, την πολύπλοκη εγκατάσταση τους και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης τους. Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ με τον σύγχρονο αερισμό της get Air και την απλή αλλά υψηλής αποτελεσματικότητας τεχνολογία, θα σας αλλάξει γρήγορα την άποψη. Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό τους απαιτείται μικρή προσπάθεια για την εγκατάσταση τους. Ο αρθρωτός τους σχεδιασμός κάνει την αλλαγή φίλτρου εύκολη. Τέλος οι αποδεδειγμένες τεχνολογίες εγγυώνται την μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ GETAIR ΜΕ ΜΙΑ MATIA:

  • Μέχρι 91% ανάκτηση θερμότητας
  • Μέχρι 50% μείωση στο κόστος θέρμανσης
  • Γρήγορηκαι φθηνή εγκατάσταση
  • Εύκολος καταρισμός και συντήρηση
  • Αυξημένη ηχομόνωση
  • Καθαρός αέρας χωρίς γύρη

Ο συμβατικός αερισμός με τα ανοιχτά παράθυρα αφήνει τον θερμό αέρα να διαφύγει, αυξάνοντας τις ενεργειακές απαιτήσεις. Το σύστημα οικιακού αερισμού μας, με ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας το αποτρέπει αυτό. Η θερμότητα εξάγεται από τον εκρέοντα αέρα που καταναλώθηκε και προστίθεται στον εισρέοντα, φρέσκο αέρα. Μία απλή αρχή μειώνει τους λογαριασμούς θέρμανσης.

Ο αερισμός SmartFan περιλαμβάνει τουλάχιστον δυο μονάδες που δουλεύουν ταυτόχρονα και ελέγχονται από μία μονάδα ελέγχου. Για την τοποθέτηση ενός SmartFan το μόνο που χρειάζεται είναι μία οπή στον εξωτερικό τοίχο του δωματίου.

Αερισμός με ελεγχόμενες ζώνες

Το έξυπνο σύστημα ελέγχου προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα SmartFans σε όσα δωμάτια χρειάζεται, κυρίως όπου απαιτείται φρέσκος αέρας: καθιστικά, υπνοδωμάτια κ.α.  ρυθμίζοντας ταυτόχρονα διαφορετικές απαιτήσεις αερισμού.

6 λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε μη κεντρικό αερισμό

Androulakis aerismos 10.1
Androulakis aerismos 10.2
Androulakis aerismos 10.3
Androulakis aerismos 10.4
Androulakis aerismos 10.5
Androulakis aerismos 10.6.2

Παρουσίαση της μονάδας SmartFan της getAir