ΓΙΑΤΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ;To δομικό σύστημα
που συνοδεύει τη τεχνολογία Eco Energy Home & Eco
Passive Home της Ανδρουλάκης φέρει κάποια από τα καλύτερα οικοδομικά υλικά της
παγκόσμιας αγοράς:


 • Χρήση οικολογικής Σουηδικής ξυλείας ξηραντηρίου με φυσική απεντόμωση χωρίς χημικό εμποτισμό.
 • Χρήση γυψοσανίδων φυσικού γύψου της Knauf κατόπιν βιολογικού έλεγχου.
 • Κόλλες πιστοποιημένες οικολογικές κατάλληλες για οικοδομική χρήση.
 • Αντικατάσταση του Πετροβάμβακα, ο οποίος περιέχει χημικά πρόσμικτα, με οικολογικό φυσικό ορυκτοβάμβακα Ecose Ultraccoustic Technology της Knauf.
 • Osb (κλάσης 3) πλήρως αδιάβροχoπιημένο με εξαιρετικές ηχομονωτικές και θερμομονωτικές ιδιότητες που προσδίδουν άριστες μηχανικές αντοχές συμβάλλοντας έτσι στη καλύτερη στατική του κτηρίου.
 • Διογκωμένη Πολυστερίνη χωρίς χημικά πρόσμικτα, αυτοσβενύμενη, άκαμπτη, μη τοξική, με διάρκεια εφόρου ζωής.
 • Τα στοιχεία του σκελετού της τοιχοποιίας ειναι βιδωμένα μεταξύ τους με  βίδες torx του κορυφαίου οίκου wurth, μεγάλης μηχανικής αντοχής, που προσδίδουν εξαιρετική σταθερότητα στον σκελετό μας.

Αναζητούμε τα καλύτερα οικοδομικά υλικά σε όλο το κόσμο. Παράλληλα, η σταθερή εργοστασιακή ροή μας επιτρέπει παραγγελιοληψία
μεγάλων ποσοτήτων 

εξασφαλίζοντας χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα.

  

Δείτε τα πιστοποιητικά των υλικών

ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ.

 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

&

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.


Που σημαίνει πως είναι:

 • εξαιρετικά ανθεκτική, με θερμομονωτική και αντισεισμική συμπεριφορά, συμπαγής, με μεγάλη μηχανική αντοχή στη σύνθλιψη, χημικά αποφορτισμένη και πιστοποιημένη.
 • Ξηραντηρίου: Η ξήρανση της ξυλείας σε ειδικά ξηραντήρια καθιστούν το ξύλο ως ένα από τα πιο ενδεδειγμένα οικοδομικά υλικά για προκατασκευασμένα σπίτια με αντοχές έως και 80% υψηλότερες από τη συμβατική ξυλεία.
 • Ποσοστού υγρασίας 12%: που σημαίνει ότι είναι απρόσβλητο σε μικροοργανισμούς και ιδανικό για την κατασκευή δομικών έργων.
 • Μηχανικής αντοχής Κλάσης C24: επιδεικνύει δηλαδή έως και 80% υψηλότερη φέρουσα ικανότητα από τη συνηθισμένη δομική ξυλεία.
 • Πεύκο: έχει δηλαδή αυξημένη αντιυγραντική συμπεριφορά και διπλάσια πυκνότητα από την ελάτη
 • Οικολογική: Η απεντόμωση γίνεται με τρόπο φυσικό, χωρίς χημικά πρόσμικτα, καθώς η Σουηδική Ξυλεία διέπεται από αυστηρούς κανονισμούς παραγωγής, εξαγωγής και εμπορικής εκμετάλλευσης. Επιπλέον η πολιτικής της Σουηδικής Βιομηχανίας ξύλου έχει υιοθετήσει πρακτικές που συμβάλλουν στην απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα.
 • Πλανισμένη: που σημαίνει ότι έχει τέλεια επίπεδες επιφάνειες, οι οποίες σε συνδυασμό με την εργοστασιακή συνδεσμολογία, επιτυγχάνουν απόλυτη συναρμογή και μηδενικούς αρμούς σε όλα τα κατασκευαστικά τμήματα της οικίας.

Η Εταιρεία Ανδρουλάκης δε συνεργάζεται με εξωτερικά τεχνικά γραφεία, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους, σοβατζήδες, επιπλοποιούς, υδραυλικούς κ.τ.λ.
Ως μια από τις πιο παλιές εταιρείες στο χώρο, είμαστε καθετοποιημένοι. Έχουμε δηλαδή ενσωματώσει όλο το απαιτούμενο εκτελεστικό, εργατικό κι επιστημονικό προσωπικό στο εσωτερικό της εταιρείας συμπυκνώνοντας, συνοψίζοντας και κλειδώνοντας το κόστος σε μια τιμή, η οποία είναι μία και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες σχεδίασης, υλοποίησης κι ανέγερσης κατοικίας.

Οι εκθεσιακοί μας χώροι περιλαμβάνουν δείγματα της δουλειάς μας. 

Τα εκθεσιακά κτίρια σάς δίνουν την δυνατότητα να δείτε από κοντά την τεχνική και τα υλικά δόμησης καθώς τις αμέτρητες επιλογές σχεδίασης, διακόσμησης και χωροθέτησης.  

Η λειτουργικότητα όμως,  η ενεργειακή απόδοση και η εργονομία μιας κατοικία θα πρέπει ιδανικά να κρίνεται όταν αυτή βρίσκεται σε χρήση. 

Για αυτό το λόγο η Ανδρουλάκης Κατασκευαστική σε συνεργασία με τους πελάτες της ανοίγει σπίτια πελατών μας σε χρήση σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε την κατασκευαστική ποιότητα κατοικίας  ύστερα από μακροχρόνια χρήση αλλά και να μιλήσετε με τους ίδιους  τους πελάτες για τη δική τους εμπειρία αλλά και για τα χαμηλά κόστη θέρμανσης, ψύξης  και συντήρησης, τις τεχνικές προδιαγραφές και την αρτιότητα της τεχνολογίας μας

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλ: 2106038898
email : [email protected] 

Ο ΦΕΡΩΝ ΞΥΛΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Θέλαμε η βασική πρώτη ύλη να είναι τέτοια ώστε να μας τοποθετήσει σε επίπεδο κατασκευαστικής τεχνολογίας πολύ πιο ψηλά από τα δεδομένα της Ελληνικής Αγοράς.

Για αυτό και αναζητήσαμε το καλύτερο οικοδομικό υλικό για προκατασκευασμένη δόμηση.

Και το βρήκαμε.

Η Σουηδική πεύκη ξηραντηρίου.

Πεύκη γιατί έχει τη διπλάσια πυκνότητα από την ελάτη και περνάει τέτοιες διαδικασίες οι οποίες κατοχυρώνουν την μέγιστη αντισεισμικότητα του κτηρίου.

Η Σουηδική πεύκη η οποία και κοστίζει διπλάσια από οποιαδήποτε άλλο κατασκευαστικό ξύλο έχει μηχανικές αντοχές κλάσης C24, 70% υψηλότερες από οποιαδήποτε άλλη δομική ξυλεία.

Έχοντας το καλύτερο υλικό στα χέρια μας στόχος μας ήταν να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Το επιστημονικό μας τμήμα το οποίο στελεχώνει την εταιρεία από το 2000 ανέπτυξε συνδεσμολογία τέτοια η οποία ήρθε και σφράγισε τον φέροντα ξύλο οργανισμό, καθιστώντας τον μονολιθικό.

 • Προσθέσαμε μία επιπλέον ενισχυμένη ζώνη από δοκούς σύνθετης πολυκολλητής ξυλείας περιμετρικά της τοιχοποιίας.
 • Τα σπίτια Ανδρουλάκης φέρουν τεχνολογία βιδωτής τοιχοποιίας.
 • Χρησιμοποιούμε βίδες Torx της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας οι οποίες ενοποιούν ουσιαστικά τα επιμέρους στοιχεία σύνδεσης και δεν επιτρέπουν χαλάρωση της συνδεσμολογίας λόγω ροπής κατά το πέρασμα των δεκαετιών.
 • Καταστήσαμε την κατασκευή ικανή να δεχθεί μεγαλύτερα φορτία κατά 30%.
 • Πλήρως αντισεισμική κατασκευή ανθεκτική σε υψηλές καταπονήσεις.
 • Επίπεδο αντισεισμικότητας συγκρινόμενο μόνο με εταιρίες του εξωτερικού.
 • Κατασκευή τοιχοποιίας πιο ανθεκτική από ποτέ προσθέτοντας μία ενισχυμένη ζώνη στα πρέκια των ανοιγμάτων από ξύλινη δοκό διπλάσιου μήκους από το άνοιγμα.

Σε όλα τα στάδια της αποπεράτωσης του έργου η αντισεισμικότητα της κατοικίας ενισχύεται, μελετάται, ελέγχεται και επιθεωρείται.

Η εταιρία προχώρησε στην απόκτηση ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος προσομοίωσης το οποίο και ελέγχει την αντισεισμικότητα του κάθε ενός έργου ξεχωριστά. Η μελέτη αυτή εξατομικευμένη στις κατασκευαστικές προδιαγραφές της εκάστοτε κατοικίας δίνεται και στον ιδιοκτήτη της σε ηλεκτρονική μορφή.

Η χρήση των βιδών Torx του κορυφαίου οίκου Wurth, μεγάλης μηχανικής αντοχής, το Πρωτοπόρο σύστημα συνδεσμολογίας, η χρήση στριφωνιών, η μοναδική μέθοδος σύνδεσης των πλαισίων της τοιχοποιίας μεταξύ τους, ο τρόπος που πακτώνεται η τοιχοποιία στη βάση θεμελίωσης, η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών όλα αυτά τα επιμέρους χαρακτηριστικά συντελούν σε μια δόμηση εξαιρετικά εργονομική, αντισεισμική και ουσιαστικά άφθαρτη στο χρόνο.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, ανέγερσης, κατασκευής και ανακαίνισης Ξενοδοχειακών καταλυμάτων και Ξενοδοχείων.

Κάθε δομικό έργο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, προοπτικές και περιορισμούς.

Η αποπεράτωση του έργου είναι ένα συνονθύλευμα εργασιών και δραστηριοτήτων όλης της εργασιακής ομάδας με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας είναι μια πιστοποιημένη εταιρεία από τον Εοτ ανέγερσης και κατασκευής ξενοδοχείων έως και 5 αστέρων αλλά και ξενοδοχειακών καταλυμάτων έως 5 σταυρών.

Τα Ξενοδοχειακά Καταλύματα Ανδρουλάκης λόγω των χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και των χαμηλών κοστών χρήσης και συντήρησης αποτελούν επενδύσεις υψηλής οικονομικής εκμετάλλευσης παρέχοντας ένα υψηλό και σταθερό περιθώριο κέρδους για τον ιδιοκτήτη αλλά και τον ενοικιαστή.

Χτίζουμε Ξενοδοχεία:

 • Υψηλής κατασκευαστικής ασφάλειας
 • Υψηλής ποιότητας οικοδομημένα με τα καλύτερα υλικά στον κόσμο
 • Αισθητικά εναρμονισμένα με το φυσικό, πολιτιστικό περιβάλλον
 • Με κανένα απολύτως σχεδιαστικό περιορισμό
 • Εργονομικά, λειτουργικά και αυτόνομα
 • Χαμηλών Ενεργειακών Απαιτήσεων
 • Υψηλής Ενεργειακής Ανεξαρτησίας
 • Σχεδιασμένα να λειτουργούν σε συνεργασία με το μικροκλίμα της περιοχής και όχι εναντίον του κλίματος.(Βιοκλιματικός Σχεδιασμός)
 • Σχεδιασμένα ανάλογα με τον τύπο και τον τρόπο χρήσης τους.
 • Κατόπιν μελέτης των απαιτήσεων, των αναγκών και των προδιαγραφών που θέτει η τουριστική αγορά

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης, ανέγερσης, κατασκευής και ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων/γραφείων.

Η αποπεράτωση του έργου είναι ένα συνονθύλευμα εργασιών και δραστηριοτήτων όλης της εργασιακής ομάδας με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα Γραφεία Ανδρουλάκης λόγω των χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων και των χαμηλών κοστών χρήσης και συντήρησης αποτελούν επενδύσεις υψηλής οικονομικής εκμετάλλευσης παρέχοντας ένα υψηλό και σταθερό περιθώριο κέρδους για τον ιδιοκτήτη αλλά και τον ενοικιαστή.

Χτίζουμε Γραφεία:

 • Υψηλής κατασκευαστικής ασφάλειας
 • Υψηλής ποιότητας οικοδομημένα με τα καλύτερα υλικά στον κόσμο
 • Αισθητικά εναρμονισμένα με το φυσικό, πολιτιστικό περιβάλλον
 • Με κανένα απολύτως σχεδιαστικό περιορισμό
 • Εργονομικά, λειτουργικά και αυτόνομα
 • Χαμηλών Ενεργειακών Απαιτήσεων
 • Υψηλής Ενεργειακής Ανεξαρτησίας
 • Σχεδιασμένα ανάλογα με τον τύπο και τον τρόπο χρήσης τους.
 • Κατόπιν μελέτης των απαιτήσεων, των αναγκών και των προδιαγραφών που θέτει η εταιρεία και το Marketing της εταιρείας, του ομίλου ή του brand.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Η Ανδρουλάκης Προκατασκευασμένα Σπίτια είναι η μόνη εταιρεία στο κλάδο της η οποία κατασκευάζει και συμβατικά δομικά έργα ICF (από μπετόν). Αυτό σημαίνει πως είμαστε η μόνη εταιρεία στο χώρο η οποία αναλαμβάνει και τη κατασκευή βάσης θεμελίωσης.

Τι σημαίνει αυτό για σας:

 1. Δεν επιβαρύνεστε με εργολαβική προμήθεια.
 2. Η ευθύνη δεν επιμερίζεται. Η ευθύνη του έργου ανήκει αποκλειστικά σε εμάς και στον επιβλέπων μηχανικό της εταιρείας.

Η εγγύηση στατικής επάρκειας και κατασκευαστικής ασφάλειας που παραδίδεται από εμάς σε εσάς αφορά όλο το έργο και όχι μέρος αυτού.

Η θέση της Ανδρουλάκης ως προς την πληρωμή είναι η εξής:

Απεξοφλούμαστε μόνο για το στάδιο εργασιών το οποίο έχει αποπερατωθεί σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Έτσι έχετε:

 • Καλύτερο έλεγχο κόστους
 • Αξιολόγηση εργασιών
 • Ασφάλεια και σχέση εμπιστοσύνης
 • Διαφάνεια

Επιπλέον

Η προσφορά της Ανδρουλάκης είναι μια προσφορά κοστολογημένη τμήμα – τμήμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και η οποία περιλαμβάνει μια τιμή ακριβής ,η οποία και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσετε στο τέλος.

Σαφήνεια, διαφάνεια είναι οι δύο βασικές αρχές και πρακτικές της Ανδρουλάκης ούτως ώστε να έχουμε ένα δεδομένο κόστος το οποίο και κλειδώνει σε ένα συγκεκριμένο ποσό.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλαμβάνει την διαδικασία δανειοδότησης της κατοικίας σας με παράλληλη άμεση ενημέρωση και καθοδήγηση . Μπορείτε να μάθετε άμεσα εντός μιας εργάσιμης εάν δικαιούστε ή όχι στεγαστικό δάνειο.

Βγάλτε το δάνειο της κατοικίας σας ή του οικοπέδου με:

 • Απαλλαγή από τη γραφειοκρατία
 • Τη δυνατότητα σύγκρισης επιτοκίων,
 • Τη δυνατότητα επίτευξης ευνοϊκότερων όρων,
 • Με απλοποίηση των διαδικασιών,
 • Ελαχιστοποίηση Χρόνων,
 • Συνεχής ενημέρωση,
 • Επιτόκιο από 2,8%
 • Και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΣΕΙΡΑ EUROPA PRIMA 8000

Η σειρά EUROPA 8000 Thermo είναι ένα νέο οικονομικό, θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα υψηλών προδιαγραφών με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε για να δημιουργεί συρόμενα κουφώματα προσφέροντάς τους απόλυτη μόνωση από κάθε ήχο και θερμοκρασία, με έμφαση την σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα. 

Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 22 mm στο φύλλο και στους οδηγούς. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις κατασκευής, με συμβατικό μηχανισμό κύλισης, απλά ράουλα και στεγάνωση του συστήματος με βουρτσάκια και με ανασηκούμενο μηχανισμό κύλισης, όπου το φύλλο ανασηκώνεται και κυλάει πάνω στον ανοξείδωτο οδηγό με ενισχυμένη στεγάνωση του συστήματος με λάστιχα. 

Η EUROPA 8000 Thermo σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με την EUROPA 8500 Thermo και να δημιουργεί αρμονία όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο. 

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος. 

Τεχνικά στοιχεία: 

 • Συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα. 
 • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότηταυδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. 
 • Επιπλέον φέρει πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ με Uf από 3,02 W/(m2K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim. 
 • Στεγανοποίηση με βουρτσάκια (για κύλιση με ράουλα) ή με λάστιχα (για κύλιση με ανασηκούμενο μηχανισμό). 
 • Θερμομόνωση των προφίλ με την χρήση πολυαμιδίων 22mm στους οδηγούς. 
 • Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους 26 – 34mm. 
 • ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα παράθυρα (επάλληλα ή χωνευτά και με δύο επιλογές κύλισης, με συμβατικά ράουλα ή με ανασηκούμενα). 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Κράμα αλουμινίου: AIMgSi-0.5 F22 
Σκληρότητα: 12 Webster 
Ελάχιστο πάχος βαφής: 75μm 
Πάχος των προφίλ: 1,4mm 
Ανοχές διαστάσεων σύμφωνα με: EN 12020-02 
Πλάτος οδηγού επάλληλου: 120mm (δυο φύλλα) 
Πλάτος οδηγού χωνευτού: 134mm (τζάμι-σήτα-πατζούρι) 
Πάχος φύλλου τζαμιού: 47mm 
Πάχος υάλωσης φύλλου τζαμιού: 20-34mm 
Πλάτος πολυαμιδίων: 22mm  
Συντελεστής Θερμοπερατότητας πλαισίου: Uf=4.3W/(m2K) 
Μέγιστη διάσταση φύλλου με ανασηκούμενο μηχανισμό (ΠxΥ): 2,0m x 2,7m 
Μέγιστη διάσταση φύλλου με συμβατικό μηχανισμό (ΠxΥ): 2,0m x 2,7m 
Μέγιστο βάρος φύλλου με ανασηκούμενο μηχανισμό: 200 Kgr 
Μέγιστο βάρος φύλλου με συμβατικό μηχανισμό: 100 Kgr 

ΣΕΙΡΑ EUROPA PRIMA 8500 

Η σειρά EUROPA 8500 Thermo, είναι οικονομικό, θερμομονωτικό ανοιγόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Διαθέτει απλό ή περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος. 

Σχεδιάστηκε για ανοιγόμενα κουφώματα που προσφέρουν απόλυτη μόνωση από κάθε ήχο και θερμοκρασία, με έμφαση την σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα. 

Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 20 mm σε φύλλο και κάσα. 

Σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με το συρόμενο σύστημα EUROPA 8000 Thermo όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο. 

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος. 

Τεχνικά στοιχεία: 

 • Ανοιγόμενο σύστημα. 
 • Δυνατότητα Περιμετρικού Μηχανισμού Κλειδώματος. 
 • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότηταυδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. 
 • Επιπλέον φέρει πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ με Uf από 2,5 W/(m2K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim. 
 • Στεγανοποίηση με τρεις σειρές ελαστικά. 
 • Θερμομόνωση των προφίλ με την χρήση πολυαμιδίων 20mm στους οδηγούς. 
 • Δυνατότητα διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 44mm. 
 • Χρήση: Ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα κάθε τυπολογίας (με ανάκλιση ή χωρίς), σύνθετες κατασκευές κ.α.) 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Κράμα αλουμινίου: EN AW 6060 T66 
Σκληρότητα: 12 Webster 
Ελάχιστο πάχος βαφής: 75μm 
Πάχος των προφίλ: 1,4-2mm 
Ανοχές διαστάσεων σύμφωνα με: EN 12020-02 
Διαστάσεις Κάσας: 54mm x 50mm 
Διαστάσεις Φύλλου τζαμιού: 62mm x 63mm 
Πάχος υάλωσης φύλλου τζαμιού: 14-44mm 
Πλάτος πολυαμιδίων: 20mm 
Συντελεστής Θερμοπερατότητας πλαισίου: Uf=2,3-3,2 W/(m2K) 
Μέγιστες διαστάσεις φύλλου περιμετρικού μηχανισμού (ΠxΥ): 1,0m x 2,3m 
Μέγιστες διαστάσεις απλού φύλλου (ΠxΥ): 0,9m x 2,3m 
Μέγιστο βάρος φύλλου περιμετρικού μηχανισμού: 140 Kgr 
Μέγιστο βάρος απλού φύλλου: 100 Kgr 

Στην Ανδρουλάκης  Προκατασκευασμένα Σπίτια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 στάδια παράδοσης.   

Στάδιο Α. Πλήρης ανέγερση με ήλεκτρο-υδραυλικές εγκαταστάσεις 

Τι περιλαμβάνει:  

 • Επίβλεψη έργου από επιτελείο μηχανικών 
 • Οικοδομική Άδεια 
 • Μελέτη και σχεδιασμό 3d του έργου 
 • Τοιχοποιία τεχνολογίας Eco Basic ή Eco Plus ή Eco Ultra Ανδρουλάκης
 • Αεριζόμενη Στέγη τεχνολογίας Eco Basic ή Eco Plus ή Eco Ultra Ανδρουλάκης
 • Μεσοπάτωμα στη κατασκευή διωρόφου 
 • Τσιμεντοκονίες 
 • Στεγασμένους εξωτερικούς χώρους 
 • Κουφώματα Αλουμινίου Europa Prima 8000 / 8500 Και Ρολά Ηλεκτρικά  Βαρέως Τύπου Θερμοδιακοπτόμενα. 
 • Υδραυλική εγκατάσταση 
 • Πλήρης Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση 

 

Τι  δε περιλαμβάνει:  

 • Πόρτες Εσωτερικές 
 • Επένδυση Δαπέδου 
 • Χρωματισμοί – Τεχνοτροπίες Εσωτερικού 
 • Είδη Υγιεινής – Πλακάκια Τοίχου 
 • Ξυλουργικές Εργασίες 
 • Ντουλάπες – Ντουλάπια Δωματίων και Κουζίνας 

 

Στάδιο Β. Ολοκληρωμένη Εσωτερικά Κατοικία  

Τι περιλαμβάνει:  

 • Επίβλεψη έργου από επιτελείο μηχανικών 
 • Οικοδομική Άδεια 
 • Μελέτη και σχεδιασμό 3d του έργου 
 • Τοιχοποιία τεχνολογίας Eco Basic ή Eco Plus ή Eco Ultra Ανδρουλάκης
 • Αεριζόμενη Στέγη τεχνολογίας Eco Basic ή Eco Plus ή Eco Ultra Ανδρουλάκης
 • Μεσοπάτωμα στη κατασκευή διωρόφου  
 • Τσιμεντοκονίες 
 • Στεγασμένους εξωτερικούς χώρους 
 • Κουφώματα Αλουμινίου Europa Prima 8000 / 8500 Και Ρολά Ηλεκτρικά  Βαρέως Τύπου Θερμοδιακοπτόμενα. 
 • Υδραυλική εγκατάσταση 
 • Πλήρης Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση 
 • Επένδυση Δαπέδου 
 • Χρωματισμοί – Τεχνοτροπίες Εσωτερικού 
 • Είδη Υγιεινής – Πλακάκια Τοίχου 

 

Τι  δε περιλαμβάνει:  

 • Πόρτες Εσωτερικές 
 • Ξυλουργικές Εργασίες 
 • Ντουλάπες – Ντουλάπια Δωματίων και Κουζίνας 

 

Στάδιο ΓΠλήρως Εξοπλισμένη Κατοικία – ’Με το κλειδί στο χέρι’’ 

 

Τι περιλαμβάνει:  

 • Επίβλεψη έργου από επιτελείο μηχανικών 
 • Οικοδομική Άδεια 
 • Μελέτη και σχεδιασμό 3d του έργου 
 • Τοιχοποιία τεχνολογίας Eco Basic ή Eco Plus ή Eco Ultra Ανδρουλάκης
 • Αεριζόμενη Στέγη τεχνολογίας Eco Basic ή Eco Plus ή Eco Ultra Ανδρουλάκης
 • Μεσοπάτωμα  
 • Κουφώματα Αλουμινίου Europa Prima 8000 / 8500 Ενεργειακά 4 Εποχών και Ρολά Ηλεκτρικά  Βαρέως Τύπου Θερμοδιακοπτόμενα. 
 • Τσιμεντοκονίες 
 • Στεγασμένους εξωτερικούς χώρους 
 • Υδραυλική εγκατάσταση 
 • Πλήρης Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση 
 • Επένδυση Δαπέδου 
 • Χρωματισμοί – Τεχνοτροπίες Εσωτερικού 
 • Είδη Υγιεινής – Πλακάκια Τοίχου 
 • Πόρτες Εσωτερικές 
 • Ξυλουργικές Εργασίες 
 • Ντουλάπες – Ντουλάπια Δωματίων και Κουζίνας – Απεριόριστα σε μέτρα 

Όλα μας τα υλικά τελούν κάτω από αυστηρές προδιαγραφές. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε τα πιστοποιητικά των υλικών

Όλες οι τοιχοποιίες μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην κάθετη μονάδα παραγωγής του εργοστασίου μας.

Διαδικασία:

 • Γώνιασμα
 • Πρεσάρισμα
  Βίδωμα
 • Ενσωμάτωση Θερμομόνωσης
 • Ενσωμάτωση Υγρομόνωσης
 • Θωράκιση
 • Ελεγκτικό Στάδιο

Όλα τα στοιχεία του φέροντος οργανισμού γωνιάζονται και βιδώνονται με στριφώνια Torx του γερμανικού οίκου WURTH.

Ελέγχονται περνώντας από στατικό έλεγχο και εν συνεχεία μεταφέρονται στον χώρο της οικοδομής με τα πιο σύγχρονα γερανοφόρα μηχανήματά μας.

Οι τοιχοποιίες συνδέονται μεταξύ τους σε ελάχιστο χρόνο με ειδικές γωνιακές λάμες,  στριφώνια και λοιπά στοιχεία σύνδεσης πάνω στη βάση θεμελίωσης.

Μετά τη συναρμολόγηση των τοιχοποιιών, γίνεται η κατασκευή της στέγης.

Η Εταιρεία Ανδρουλάκης δε συνεργάζεται με εξωτερικά τεχνικά γραφεία, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, εργολάβους, σοβατζήδες, επιπλοποιούς, υδραυλικούς κ.τ.λ.
Ως μια από τις πιο παλιές εταιρείες στο χώρο, είμαστε καθετοποιημένοι. Έχουμε δηλαδή ενσωματώσει όλο το απαιτούμενο εκτελεστικό, εργατικό κι επιστημονικό προσωπικό στο εσωτερικό της εταιρείας συμπυκνώνοντας, συνοψίζοντας και κλειδώνοντας το κόστος σε μια τιμή, η οποία είναι μία και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες σχεδίασης, υλοποίησης κι ανέγερσης κατοικίας.

Το εξειδικευμένο μελετητικό μας τμήμα καθώς και τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία μας μπορούν να υλοποιήσουν οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο και αν επιθυμείτε.

Αρχικώς προσκομίζεται στο τμήμα αρχιτεκτόνων/πολ.μηχανικών τα στοιχεία οικοπέδου (τοπογραφικό σχέδιο).

Έπειτα έχετε τις εξής επιλογές:

 • Προσκόμιση δικού σας αρχιτεκτονικού σχεδίου.
 • Δημιουργία αρχιτεκτονικού σχεδίου σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και τον επιβλέπων πολιτικό μηχανικό της εταιρείας μας και με την δική σας καθοδήγηση.
 • Επιλογή έτοιμου αρχιτεκτονικού σχεδίου μέσα από τις προτάσεις της εταιρείας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις προτάσεις μας.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΡΤΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

Ενδεικτικά, αναφέρονται είδη κατοικιών που έχουν υλοποιηθεί από την Ανδρουλάκης Κατασκευαστική:

 • Ισόγειες Προκατασκευές
 • Ισόγειες Προκατασκευές με Σοφίτα
 • Διώροφες Προκατασκευές με Σοφίτα
 • Τριώροφες Προκατασκευές
 • Τριώροφες Προκατασκευές με Σοφίτα
 • Πολυώροφες Προκατασκευές (3 ορόφων και άνω)
 • Ανέγερση Ξενοδοχείων
 • Ανέγερση Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων
 • Ανέγερση Γραφείων/Επαγγελτικών Χώρων

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απεριόριστα σε μέτρα ντουλαπιών κουζίνας και ντουλαπών δωματίων χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Επιλέξτε μέσα από χιλιάδες σχέδια και κατασκευές.

Δείτε ενδεικτικά σχέδια

Το μελετητικό τμήμα της εταιρίας μας είναι σε θέση να παραμετροποιήσει ή και να δημιουργήσει από το μηδέν ένα σχέδιο το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία.

Η τεχνολογία που συνοδεύει και δομεί τις κατασκευές μας αλλάζει και αναβαθμίζεται συνεχώς  και είναι σε τέτοιο επίπεδο που η εγγύηση ποιότητας είναι δεδομένη. 

Εμείς όμως για να ελαχιστοποιήσουμε το περιθώριο ανθρώπινων λαθών στη  παραγωγική διαδικασία έχουμε εγκαταστήσει ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια αποπεράτωσης του έργου.  

Στάδιο 1ο. Υλικά – Συνεργάτες 

 • Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα από παγκόσμιους φορείς. 
 • Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που έχουν υιοθετήσει με τη σειρά τους, τους πιο αυστηρούς και σύγχρονους ελεγκτικούς  μεθόδους  σύμφωνα με τα ευρωπαικά και παγκόσμια πρότυπα. 

Στάδιο 2ο : Σχεδίαση – Ευθύνη Επιβλέποντος Μηχανικού  

 • Επιβλέπων μηχανικός με προσωπική ευθύνη επί το έργο εκπιπτόμενη κατόπιν γραπτής δήλωσης και προσυπογραφής αυτού.* 

*Η ευθύνη του μηχανικού δε περιορίζεται μόνο στην έκδοση αδείας αλλά αφορά όλα τα στάδια από την υλοποίηση σχεδιασμού, την εκσκαφή την χάραξη θεμελίων, έως και την παράδοση του έργου στον πελάτη με επιτόπια επίβλεψη αυτού στο χώρο του οικοπέδου.  

 

Στάδιο 3ο : Μελέτες -Έρευνες 

Ο φάκελος του δομικού έργου πληρώνεται με: 

 •  Αρχιτεκτονική Μελέτη
 • Στατική Μελέτη 
 • Μελέτη έκδοσης ή τροποποίησης οικοδομικής άδειας 
 • Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη 
 • Ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη 
 • Μελέτη θέρμανσης/ ψύξης 
 • Μελέτη φωτισμού 
 • Μελέτη κατασκευής επίπλων 
 • Επίβλεψη μελέτης, κατασκευής και λειτουργίας 

  

Στάδιο 4ο : Προσομοιωτής σεισμικού Πειράματος   

Το κάθε δομικό έργο είναι μια ενέργεια με τους δικούς της περιορισμούς, τις δικές της ιδιαιτερότητες και τις δικές της δυνατότητες. 

Όσο και εκτεταμένο να είναι ένα σεισμικό πείραμα με δημιουργία σεισμικής τραπέζης δε μπορεί να καλύψει και να κατοχυρώσει την κατασκευαστική ασφάλεια του εκάστοτε έργου. 

Για αυτό και η Ανδρουλάκης έχει ενσωματώσει στα συστήματα της ειδικό προσομοιωτή σεισμικού Πειράματος . 

 Εισάγουμε τις τεχνικές προδιαγραφές και το σχέδιο του εκάστοτε έργου στον προσομοιωτή   και αναπαράγουμε συνθήκες σεισμικής δόμησης ελέγχοντας τις μηχανικές αντοχές του κτηρίου που θα οικοδομηθεί σε κατάσταση σεισμού. 

Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης  δίνονται στον πελάτη σε ηλεκτρονική μορφή. 

Στάδιο 5ο : Έλεγχος Αεροστεγανότητας  

Ελέγχουμε το κατά πόσο όλες οι εσωτερικές επιφάνειες του κελύφους αλλά και οι μεταξύ τους ενώσεις  είναι αεροστεγανές. 

Ο έλεγχος αεροστεγανότητας μας επιτρέπει να επιβεβαιώσουμε την σωστή και σχολαστική μόνωση του κηρίου.

 

Στάδιο 6ο : Πιστοποίηση Ενεργειακής Κατάταξης 

Εφόσον έχει αποπερατωθεί το έργο, η κατοικία μπαίνει σε διαδικασία επιθεώρησης κατά την οποία  ανεξάρτητος επιθεωρητής ελέγχει την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου. 

Κατόπιν ελέγχου και επιθεώρησης λαμβάνεται το εν λόγω πιστοποιητικό.

Χάρη στο εξειδικευμένο μας προσωπικό αλλά και στις υποδομές τις οποίες διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε την οικοδόμηση της κατοικίας σας σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα.

35 χρόνια εξελίσσουμε και βελτιώνουμε τα δομικά μας συστήματα. Από το 1984 επενδύουμε συνεχώς στην τεχνολογική έρευνα και αναδιάρθρωση των υποδομών μας.

Αναζητούμε τα καλύτερα οικοδομικά υλικά ανά τον κόσμο και επιλέγουμε κάτω από αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας έτσι ώστε η κατοικία Ανδρουλάκης να αποτελεί για εσάς ένα έργο και μια επένδυση ζωής.

Οι υποδομές μας, οι μηχανικοί και το εκτελεστικό προσωπικό, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε το δομικό έργο εξολοκλήρου. Επομένως, ενέργειες όπως η έκδοση αδείας και η κατασκευή βάσης θεμελίωσης αναλαμβάνετε εξολοκλήρου από εμάς χωρίς την δική σας δέσμευση χρόνου.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην ανέγερση κατοικιών βάση βιοκλιματικού σχεδιασμού.  

Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός στοχεύει άμεσα στην προσαρμογή των κτιρίων στο φυσικό περιβάλλον και το τοπικό κλίμα, επιδιώκοντας τον περιορισμό στην κατανάλωση ενέργειας, χαμηλές ενεργειακές απαιτήσειςενεργειακή ανεξαρτησίαχαμηλό κόστος χρήσης και κόστος συντήρησης, χωρίς να διαταράσσονται οι συνθήκες άνετης διαβίωσης των χρηστών. 

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη κάθε κατοικία έτσι ώστε να λειτουργήσει μαζί με το κλίμα και όχι εναντίον αυτού.  

Ως έναν βαθμό κάθε σπίτι μπορεί να σχεδιαστεί  σύμφωνα με τις αρχές του βιοκλιματισμού. Σε ένα όμως ανοιχτό έδαφος οι δυνατότητες σαφώς είναι πολύ περισσότερες.  

Λαμβάνοντας υπόψη δεδομένα όπως:  

 • Προς τα πού είναι η καλύτερη θέα. 
 • Κατευθύνσεις ενοχλητικών ή ευεργετικών ανέμων. 
 • Τον Φυσικό αερισμό 
 • Την ώρα που βλέπει ο ήλιος το οικόπεδο. 
 • Το μικροκλίμα της περιοχής. 
 • Την βλάστηση του οικοπέδου. 
 • Εφαρμογή τεχνολογίας που θα το καταστήσει λιγότερο χρονοβόρο. 

 

Έχουμε:  

 • Προσανατολισμό του  κτηρίου  κατά τον καλύτερο τρόπο. 
 • Αποφασίζουμε  σε ποια σημεία θα έχουμε ανοίγματα 
 • Αποφασίζουμε  σε ποια  σημεία θα έχουμε σκίαστρα – συστήματα σκίασης. 
 • Συμβουλευτική για την ανάλογη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και του τύπου βλάστησης που θα προτιμηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. 
 • Καθοδήγηση όσον αφορά τα σημεία που θα φυτευτεί βλάστηση. 
 • Εγκατάσταση τεχνολογίας ανάλογα τύπου κατοικίας, εμβαδόν, κόστους χρήσης, θέσης οικοπέδου. 

Τα  ενεργειακά σπίτια  που κατασκευάζουμε πληρούν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής,  υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του ελληνικού κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) και κατατάσσονται στην ενεργειακή κλάση Α+. 

Πως το πετυχαίνουμε αυτό: 

 1. Συνδυάζουμε ενεργειακή δόμηση και βιοκλιματικό σχεδιασμό σε κάθε δομικό έργο που αναλαμβάνουμε. 
 2. Η Ανδρουλάκης είναι ενεργό μέλος του ΕΙΠΑΚ ( Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου) και της iPHA. Η Ανδρουλάκης με γνώμονα την ανάπτυξη και τη συνεχή έρευνα έγινε και επίσημα μέλος του Ινστιτούτου Παθητικού Κτηρίου. Το υλικό και τα δεδομένα του ινστιτούτου είναι εργαλεία με τα οποία εξελίσσουμε ακόμα περισσότερο τα δομικά μας συστήματα.
 3. Η κάθε κατοικία Ανδρουλάκης κατασκευάζεται, μεμονωμένα για κάθε περίπτωση στα πλαίσια της αρχιτεκτονικής μελέτης, από έμπειρους  αρχιτέκτονες – μηχανικούς που είναι ενταγμένοι στο επιτελείο μας, προσφέροντας λύσεις που πληρούν την ενεργειακή,   βιοκλιματική,  παθητική δόμηση. 
 4. Τα υλικά κατασκευής είναι εξολοκλήρου φυσικά, ανανεώσιμα και οικολογικά. Επιλεγμένα ώστε να μην επιβαρύνουν στο ελάχιστο την υγεία σας αλλά και να έχουν το λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον. 
 5. Επιλέγουμε τα καλύτερα οικολογικά υλικά. 
 6. Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρίες του χώρου. 
 7. Προσφέρουμε  εξατομικευμένη μελέτη επί το έργο. 
 8. Διασφαλίζουμε κορυφαίους δείκτες  θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και υγρομόνωσης στις κατασκευές μας. 
 9. Δημιουργούμε σπίτια χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σε ψύξη και θέρμανση.